Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.752
Καυλο μπέμπη μου....Κόλαση.......
Καυλο μπέμπη μου....Κόλαση.......
Καλησπερα αγαπημένη.. Keep καύλινγκ..Καυλο μπέμπη μου....
καύλα, ξέρεις να μας φτιάχνεις...Ready..!
Εμπειρία αγορι...καύλα, ξέρεις να μας φτιάχνεις...
πρέπει να βρεθούμε κ από κοντά για γνωριμία, με έχεις φτιάξει, να δω πως θα το φτιάξουμε μίας κ θες σε συγκεκριμένο hotel . τα έχουμε πει κ σε pm άλλωστεΕμπειρία αγορι...
...ετσι μπράβο..θα το φτιάξουμε μην αγχώνεσαι..πρέπει να βρεθούμε κ από κοντά για γνωριμία, με έχεις φτιάξει, να δω πως θα το φτιάξουμε μίας κ θες σε συγκεκριμένο hotel . τα έχουμε πει κ σε pm άλλωστε
Να βάλω ανάποδη πιπουλα νρ 2
Η νρ 1 είχε μπει πριν αρκετές μέρες αν θυμάμαι
Το φορω να μην κρυώσει το "νινι "μου
Γλύψιμο..τριβή..αχ καυλωσα παλι..θα την πληρώσει τ αγόρι που περιμένω σε λιγο ο απόγευματινος,τα 2 πρωινα που είδα αγόρια, πήραν τις πρωινές καυλες μου...ελπίζω και ο βραδινός να καταφέρει να...χυσω ξανά!Σαν αντιβίωση ακούστηκε, πρωι ,μεσημέρι, βράδυ χαχαχαχαχα!Υπαρχουν και αλλοι τροποι για να ζεσταθει!
Γλύψιμο..τριβή..αχ καυλωσα παλι..θα την πληρώσει τ αγόρι που περιμένω σε λιγο ο απόγευματινος,τα 2 πρωινα που είδα αγόρια, πήραν τις πρωινές καυλες μου...ελπίζω και ο βραδινός να καταφέρει να...χυσω ξανά!Σαν αντιβίωση ακούστηκε, πρωι ,μεσημέρι, βράδυ χαχαχαχαχα!
Καλο απόγευμα...Το βλέπω το πρόγραμμα φουλ χαχαχαΓλύψιμο..τριβή..αχ καυλωσα παλι..θα την πληρώσει τ αγόρι που περιμένω σε λιγο ο απόγευματινος,τα 2 πρωινα που είδα αγόρια, πήραν τις πρωινές καυλες μου...ελπίζω και ο βραδινός να καταφέρει να...χυσω ξανά!Σαν αντιβίωση ακούστηκε, πρωι ,μεσημέρι, βράδυ χαχαχαχαχα!
Οταν μου επιτρέπει η καθημερινότητα μου ,προσπαθώ να εξυπηρετω οσα περισσότερα αγορια μπορώ, αλλά σίγουρα κάποια που δεν με βρίσκουν διαθέσιμη, γκρινιάζουν..αχ τι να κάνω, "η ζήτηση ειναι μεγαλύτερη απο την προσφορά" μεταφορικά ..Καλο απόγευμα...Το βλέπω το πρόγραμμα φουλ χαχαχα
Γεια σου Τζοανα μαςΟταν μου επιτρέπει η καθημερινότητα μου ,προσπαθώ να εξυπηρετω οσα περισσότερα αγορια μπορώ, αλλά σίγουρα κάποια που δεν με βρίσκουν διαθέσιμη, γκρινιάζουν..αχ τι να κάνω, "η ζήτηση ειναι μεγαλύτερη απο την προσφορά" μεταφορικά ..
Σας φιλώ αγόρια μου..!
Χα χα.Και τον πιο κρύο
αλλά αυτό νομίζω ξεπερνιέται από τη
της καυλιάρας νηματοθέτριας!!
Χαχαχαχαχα σαν ν ακούω μια ψυχή,θυμάσαι;;!Χα χα.
Ρε , την τρελλανατε την τρελλη ρε, με την καλη εννοια βεβαιως βεβαιως
τετοιαα αντιβιωση μονο απ εσενα μωρο μουΓλύψιμο..τριβή..αχ καυλωσα παλι..θα την πληρώσει τ αγόρι που περιμένω σε λιγο ο απόγευματινος,τα 2 πρωινα που είδα αγόρια, πήραν τις πρωινές καυλες μου...ελπίζω και ο βραδινός να καταφέρει να...χυσω ξανά!Σαν αντιβίωση ακούστηκε, πρωι ,μεσημέρι, βράδυ χαχαχαχαχα!
Τι!!!Χωρίς βρακάκι πρέπει
Συνταγή, κανονικά.Με εντολη γιατρου;
Δεν είσαι μιλφ εσυ... εσύ είσαι μια κατηγορία μόνη σου..
Οχι βρε ξανθια . Τα αθλητικα ειναι και ο λονδρεζικος κοσμοπολιτικος αεραςΧμ..και μου το έχουν ξανα πει,και το έχουν γράψει σε πολλές κριτικές μου αυτό...!Φαινεται οτι γουστάρω το σεξ με τρέλα η λυσσάρα,ετσι;!!
Αμάν πάλι!!!!! Αυτά τα μαύρα βρακάκια σου!!!!!Ready..!