Στειλτου κανα δύο φωτογραφίες να τον παίξει και να σου βάλει τα λεφτά στον λογαριασμό... είναι της μόδας τελευταία...
Μη σου πω πρωτα οι φωτογραφιες και μετα τα λεφτα!
Στειλτου κανα δύο φωτογραφίες να τον παίξει και να σου βάλει τα λεφτά στον λογαριασμό... είναι της μόδας τελευταία...
Ετσι δαχτυλωσε τη πατουρα σουΒσζω μινι τσοντα και δρόμο να ετοιμαστώ για τον επόμενο κυριο!
(Εδω παίρνει μουνάκι αλλα παιζω με δάχτυλο κωλαρακι...αχ...!)
Σουπιά καλυτερα, σαρακοστή ερχεταιΣουπιά ο Καρχαρίας Ρέγγας!!!
Σουπιά καλυτερα, σαρακοστή ερχεται
Στο καλαθι του νοικυριου κι εσυ.Αν ειναι να με φατε, καλυτερα καρχαριας σκετο!
Στο καλαθι του νοικυριου κι εσυ.
Θα τρωμε ο ενας τον αλλον
Η jo θα κερασει ούζαΚαλως.
Αλλα θα κερασεις μπυρα!
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ ΑΓΑΠΗ....ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΒΑΠΤΙΣΗ,ΛΕΜΕ ΠΑΜΕ ΒΑΠΤΙΣΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΟ??? ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΑΜΗΣΙΑ?????? ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..Αντε, δρόμο πάλι,σήμερα γαμαει φουλ ο κόσμος...μες στην καύλα τ αγόρια!
Να δω μ εσενα πότε θα κάνω σεξακι...ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ ΑΓΑΠΗ....ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΒΑΠΤΙΣΗ,ΛΕΜΕ ΠΑΜΕ ΒΑΠΤΙΣΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΟ??? ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΑΜΗΣΙΑ?????? ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..
....δεν πινω αλκοόλ, Παρτουζιτσα ευχαρίστως να κεράσωΗ jo θα κερασει ούζα
Καλως το κορίτσι το όμορφο! Όσο κρύο και αν έχει έξω, εσυ είσαι φωτιά!Καλημερουδια!
Καλημερα πανεμορφη φοτο,Καλημερουδια!
Καλημερα.τσιτα η ρογα.απο το κρυο?ή απο τη καυλα?Καλημερουδια!
....πάντα μωρο μου...καλημερα!Καλως το κορίτσι το όμορφο! Όσο κρύο και αν έχει έξω, εσυ είσαι φωτιά!
...σαφώς από καυλα αγορι!!Καλημερα.τσιτα η ρογα.απο το κρυο?ή απο τη καυλα?
Κατι θα κάνω, σ αυτο το κινητό που έχω δεν υπάρχει, αλλά θα βρω και θ ανεβάσω ..πως κι ετσι,θες φωτο μου απο τοτε καλε;;;Ρε συ κοκλα!
Εντελως προαιρετικά.Εχεις να μας βαλεις καποια φωτο απ οταν ησουν 20-30;
Εαν θες
Καλημερουδια!
Νομίζω ότι μεγαλώνοντας μια γυναίκα και προσέχοντας τον εαυτο της,γίνεται και παραπανω καυλιαρα/σέξυ..αποκτά εμπειρία & αυτοπεποίθησηΕιμαι περιεργος να δω τι αεροκαυλα μπορει να ησουν τοτε,απο τη στιγμη π εισαι ετσι σημερα.
Ποσες πουτσες μπορει να χες σπασει
....δεν κάνουν σεξ τότε...εγω που κάνω, λαμπω χαχαχαχα!Μην παιρνεις όρκο…Εμπειριες φίλων μ λενε πως εχουν πεταξει το γάντι απ τα 35 οι γυναικες τους.