Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.748
...Μ έλιωσες...θεωρώ ότι για την ηλικία μου ,καλή είμαι ακόμηοι πολύ όμορφες γυναικες δεν χρειαζονται βαψιμο καθολου
...Μ έλιωσες...θεωρώ ότι για την ηλικία μου ,καλή είμαι ακόμηοι πολύ όμορφες γυναικες δεν χρειαζονται βαψιμο καθολου
δεν έχεις ηλικία μωρό εσύ - έχεις προσωπικότητα, τσαγανό, κορμάρα, καύλα, είσαι Γυναίκα...Μ έλιωσες...θεωρώ ότι για την ηλικία μου ,καλή είμαι ακόμη
ετσιι!!!!Αλλο ένα..αντε βρε αγορια,δείτε κ λίγο προσωπάκι..που δεν πολύ κολλαω σε τέτοια..ξεκαθαρη σε ολα..
Που με πήρες γραμμή ρε συ, για τα μουσικά ακούσματα μου;!!!@nothorny η @Sexyjoanna είναι να βάλεις KREATOR στο στερεο και να γαμιεστε χωρίς έλεος
....σ αρέσει μωρο..;Αντε,ελα....ετσιι!!!!
συντομα πολυ συντομα !....σ αρέσει μωρο..;Αντε,ελα....
Εσυ ησουν και εισαι κούλ άτομο, απορώ ρε συ...Στο είχα ξαναπεί και παλιότερα με το nickname captainblood όπου για ένα περίεργο λόγο βγήκα εκτός αλλά τέλος πάντων
Σπιτικι πιπα.Αλλο ένα..αντε βρε αγορια,δείτε κ λίγο προσωπάκι..που δεν πολύ κολλαω σε τέτοια..ξεκαθαρη σε ολα..
Στα μουσικά ακούσματα δεν θα ταιριαξουμε με το κορίτσι τότε... εγω ειμαι λαϊκό παιδί... δεν θα την βγάλω έξω τοτε.. μόνο θα την βάζω μέσα... if you know what I mean...@nothorny η @Sexyjoanna είναι να βάλεις KREATOR στο στερεο και να γαμιεστε χωρίς έλεος
Το κορίτσι είναι ξανθό... από μικρός έλεγα ότι μια ξανθιά θα με καταστρέψει, έτσι και εγινε... λες να βρεθεί και δεύτερη ξανθιά???
Φυσική ειμαι,δεν βάφομαι!!Το κορίτσι είναι ξανθό... από μικρός έλεγα ότι μια ξανθιά θα με καταστρέψει, έτσι και εγινε... λες να βρεθεί και δεύτερη ξανθιά???
Κατι φαίνεται ρε αγορι.Σπιτικι πιπα.
Βεβαια το προσωπο δε φαινεται.
Κωλο δεν δίνω φιλε... όλα κι όλα!!!Αμα θέλεις να σου πω το μέλλον σου ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.....
Το μέλλον μου είναι tabula rasa...εγω το ορίζω, ο πίνακας μου είναι άγραφος..Γιατί αν κάποιος άνδρας πηδηξει από τον κωλο άλλον άνδρα.του λέει το μέλλον μετά???.
Καλό σου βράδυ κορίτσι! Όνειρα γλυκά!Αγοράκια μου όμορφα.. σας ευχαριστώ πολύ για την παρεα σας τωρα το βράδυ που χαλαρώσα λίγο και άραξα εδω..πραγματικά είστε φοβεροί να σας παρακολουθώ να γράφετε χαχαχαχα, ολοι σας!!
Θα σας καληνυχτίσω εγω τώρα.. και αύριο εδω,μαζί σας παλι.
Καλό υπόλοιπο σ οτι κάνετε!!
Απο το χθεσινό είναι μωρο,σήμερα η Τζο ξεκουράζεται..Εγώ πάντως έχω βάλει και ακούω D.R.I στο στερεο..καλό σεξ να έχετε.....