Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.825
Το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ...Προτιμω τη γυναικα με ζαρτιερες!
Το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ...Προτιμω τη γυναικα με ζαρτιερες!
Οποτε εχω συναντησει κοπελα με ζαρτιερες και με ρωταει να τις βγαλει η οχι την ωρα του σεξΤο απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ...
Μάλλινες να ειναι οι καλτσες, τερλίκιαΑντι να σε ρωτανε τι κανεις στο κρεβατι ρωτανε για τις καλτσες;
Που παμε ως κοινωνια;
Μάλλινες να ειναι οι καλτσες, τερλίκια
Να χώσω τον πουτσο μου εκεί μέσα και να γίνει της Ισπανίας το κάγκελο!!!
@Sexyjoanna καλησπερα , σε viber απαντάς ή οχι που θελω να σε ρωτήσω κάνα 2 πράγματα?
Εχουμε πολλους kaltsolagnous εδω μεσαΓια τις καλτσες θες να ρωτησεις κι εσυ; Χαχαχα!
Ναι αν έχει κάλτσες που βρωμάνε... χαχαχα οχι ρε συ, κάτι άλλες πληροφορίες θέλω...Για τις καλτσες θες να ρωτησεις κι εσυ; Χαχαχα!
Αγόρι ..σπάνια να τα δω τα μηνύματα λογω δουλειάς ,η αν τα δω θα έχει περάσει πολύς χρόνος για σας χαμένος, αρα προτιμώ τηλ όπως εξάλλου ήδη εχω πει πολλάκις εδω@Sexyjoanna καλησπερα , σε viber απαντάς ή οχι που θελω να σε ρωτήσω κάνα 2 πράγματα?
...ε αντε ρε μωρό,κανόνισε να μου έρθεις πάλι...!Να χώσω τον πουτσο μου εκεί μέσα και να γίνει της Ισπανίας το κάγκελο!!!
Εχουμε πολλους kaltsolagnous εδω μεσα
37€ οι μαλλινες 100% πήγαν, μη το γελας πανάκριβες!!!Μάλλινες να ειναι οι καλτσες, τερλίκια
Για τα στρινγκ μου...Για τις καλτσες θες να ρωτησεις κι εσυ; Χαχαχα!
Για τα στρινγκ μου...
Παλιά κάναμε το βρακι στην άκρη να δουμε λίγο κωλο... τώρα ανοίγουμε τον κωλο μπας και δούμε λίγο βρακι... που έχουμε φτάσει ως κοινωνία, ήμαρτον!!37€ οι μαλλινες 100% πήγαν, μη το γελας πανάκριβες!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τα στρινγκ μου...
Παλιά κάναμε το βρακι στην άκρη να δουμε λίγο κωλο... τώρα ανοίγουμε τον κωλο μπας και δούμε λίγο βρακι... που έχουμε φτάσει ως κοινωνία, ήμαρτον!!
Όχι αυτήν την εβδομάδα γιατί φεύγω για εξωτερικό, την άλλη εβδομάδα που θα γυρίσω θα συναντηθούμε να γίνει κόλαση!!!...ε αντε ρε μωρό,κανόνισε να μου έρθεις πάλι...!
Α και εμένα τα μικροσκοπικά με φτιάχνουν...Δεν εχω προβλημα με αυτο.
Ο κωλος ειναι το θεαμα και το βρακι η αυλαια.
Χωρις αυλαια αρχιζει αμεσως η παρασταση!
Όχι αυτήν την εβδομάδα γιατί φεύγω για εξωτερικό, την άλλη εβδομάδα που θα γυρίσω θα συναντηθούμε να γίνει κόλαση!!!
Παντα κόλαση ειναι μ εμάς ...!Όχι αυτήν την εβδομάδα γιατί φεύγω για εξωτερικό, την άλλη εβδομάδα που θα γυρίσω θα συναντηθούμε να γίνει κόλαση!!!