Ειδες αδικη που ειναι η ζωη;Α και εμένα τα μικροσκοπικά με φτιάχνουν...
Εμας μας φτιαχνουν τα μικροσκοπικα.
Και τις γυναικες τα μεγαλα!
Ειδες αδικη που ειναι η ζωη;Α και εμένα τα μικροσκοπικά με φτιάχνουν...
Τα μικροσκοπικά βρακάκια, τα μικρά κωλαρακια, στα βυζάκια δεν έχω θέμα, και τα μεγάλα μου κάνουν...Ειδες αδικη που ειναι η ζωη;
Εμας μας φτιαχνουν τα μικροσκοπικα.
Και τις γυναικες τα μεγαλα!
Εμένα ρε αγόρια μου αρέσει ξεβρακωτη να τριγυρνώ...αλήθεια, μ ενοχλούν τα εσώρουχα..το πολύ πολύ μια καλτσα διχτυωτη, όπως ήμουν σ αυτήν την φωτο,τις προάλλες...!!
Ρέγγα Προσπαθεί να σε τυλίξει στο δίχτυ της... ειναι εμφανές...Ξεβρακωτη τριγυρνας;
Θα πουντιασεις. ΡΙξε κατι απανω σου!
Ρέγγα Προσπαθεί να σε τυλίξει στο δίχτυ της... ειναι εμφανές...
Αχαχα. Μπααα αντεχωΩχ αυτος ηταν με τη λαβη της υποταγης ? Μετα τι τον εκανες , σε θαλαμο αποσυμπιεσης τον εβαλες ?
super καύλα!!!Φρεσκότατο υλικο για τ αγόρια μου....!
Τρέλα η Τζοάννα!! Τον ρούφηξες τον τύπο... με ασθενοφόρο έφυγε??Αλλο ένα..αντε βρε αγορια,δείτε κ λίγο προσωπάκι..που δεν πολύ κολλαω σε τέτοια..ξεκαθαρη σε ολα..
και κούκλα και καύλα!!Αλλο ένα..αντε βρε αγορια,δείτε κ λίγο προσωπάκι..που δεν πολύ κολλαω σε τέτοια..ξεκαθαρη σε ολα..
Χαχαχαχαχα με πατεριτσες!!!Τρέλα η Τζοάννα!! Τον ρούφηξες τον τύπο... με ασθενοφόρο έφυγε??
Ωραιο δείχνει το προσωπάκι μου εδω ε;κι εντελώς άβαφη..!!Έχω καυλα στα μάτια, και φτάνει για να "ομορφύνει "μια γυναίκα..και κούκλα και καύλα!!
οι πολύ όμορφες γυναικες δεν χρειαζονται βαψιμο καθολουΩραιο δείχνει το προσωπάκι μου εδω ε;κι εντελώς άβαφη..!!Έχω καυλα και φτάνει για να ομορφύνει μια γυναίκα..
Μωρέ θα την βάψω εγω... μην ανησυχείς , με σπερμαστάρι θα την περάσω!!!οι πολύ όμορφες γυναικες δεν χρειαζονται βαψιμο καθολου
Απαπαπα άτακτος μας βγήκες εσύ χαχαχαχαχαχαχαχαΜωρέ θα την βάψω εγω... μην ανησυχείς , με σπερμαστάρι θα την περάσω!!!