Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.748
Χαχαχαχαχα με τις καυλες που εχω και τοσα αγόρια που θέλουν ραντεβού, δεν θα κοιμάμαι σε λιγο,το βλεπω!!!Λέω και γω πρωί πρωί ξεκινάει τα ραντεβού.......
Χαχαχαχαχα με τις καυλες που εχω και τοσα αγόρια που θέλουν ραντεβού, δεν θα κοιμάμαι σε λιγο,το βλεπω!!!Λέω και γω πρωί πρωί ξεκινάει τα ραντεβού.......
Περαν αυτου εχω και καλούς παρτενέρ αγορι αρα συνδιασμος καυλας δυνατός!!!Που πάει να πει ότι είσαι καλή στην δουλειά σου
Ναι.Οκ οποτε ειναι call me και θα το φτιάξουμεΘα σε τιμήσω κάποια στιγμή αν και είσαι μακριά .το Madison Κατεχακι δεν είναι?
Mayhem στο τέρμα θα βάλω χαχαχαχαχα!!!Και όμως μπορείς βάλε Marduk να παίζει και πάρε ένα χοντρο καλώδιο κουζίνας και βάρα.....
Βολει δωματιου παιζεται;Καλημέρα ...με καυλες!
τρομερη δειχνει η κυρια ΙωανναΒολει δωματιου παιζεται;
Οντως οι μπαλες admiral ειναι καλες.
Ήταν χορηγός σε αγώνες φιλου προπονητή και μου έδωσε μια,γενικά η admiral σαν "ράτσα "& ειδικά στα της κολύμβησης ,είναι καλήΒολει δωματιου παιζεται;
Οντως οι μπαλες admiral ειναι καλες.
Ευχαριστώ πολύ αγορι!τρομερη δειχνει η κυρια Ιωαννα
...κατηχητικό κορασίδων περιφέρειας βορείου ΑττικήςΩχχχχχ δεν ειναι το Εκκλησία gr εδώ..?????
Σε αλλα νηματα αυτά, εδω είμαστε του σατανά χαχαχαχα!!Μη λες τέτοια γιατί κάποιοι θα την βρούνε με αυτή την σκέψη χαχαχαχαχαχ
Η αλήθεια είναι κάποια παιδιά δεν μ έβρισκαν διαθέσιμη μες στην βδομάδα και σπανίως καθόμουν Κυριακές,δλδ τα εξυπηρετούσα, αλλα πρεπει κι εγω να χαλαρώνω, έχω και ζωη προσωπική..Πωπω ναι τι ωραία είναι η Κυριακή ρε συ ....ούτε άγχος δουλειάς ούτε τίποτα
Αράζω δεν λέει τπτ αγορι...τεμπελιά..Αραξε και άκου λίγο μουσική να ξεφύγεις λίγο.........
Χαχαχαχα, είναι αναλόγως η ποιότητα, πχ αυτές είναι αγγλικές, μαλακές πολύ, δεν τις αισθάνονται μου λένε και το σημαντικότερο...safe...δεν σπάνε!!Αυτές τις μαύρες καποτες ποτέ δεν τις συμπάθησα σαν να μου βάζουν σακούλα σκουπιδιών στο καυλι νιώθω....
Εμενα μου θυμιζουν κατι θερμοσυστελλομενα....Αυτές τις μαύρες καποτες ποτέ δεν τις συμπάθησα σαν να μου βάζουν σακούλα σκουπιδιών στο καυλι νιώθω....
Γειά σου ρε μορφή...δεν υπάρχεις λέμε!!!Εμενα μου θυμιζουν κατι θερμοσυστελλομενα....
Αυτές τις μαύρες καποτες ποτέ δεν τις συμπάθησα σαν να μου βάζουν σακούλα σκουπιδιών στο καυλι νιώθω....
Και του Robin....