Με ποία... catwoman?![]()
Αν και catwoman εχω μαθει οτι ειναι σκυλι στο σεξ!
Με ποία... catwoman?![]()
Καλώς τ αγαπημένο αγορι μου!!!Οι αγαπημενες του Μπατμαν!
Καλώς τ αγαπημένο αγορι μου!!!
Απόλαυσε το!!!Με κακομαθαινετε κυρια μου!
Απόλαυσε το!!!
Την έχω ψάξει, γενικά την ψάχνω με θέματα ασφαλειας οσον αφορά υγεία, πάντα έτσι ήμουν εξάλλου, πέραν τούτου, σιγουρα η σχέση μου με γυναικολόγο χρόνια,μ εχει κανει και παραπάνω επιφυλακτική/προσεχτικη, διότι μου λέει πολλά που βλέπει και παίζουν..λογικοΔεν το ξερά αυτό..thank για το info
Έχεις φορέσει παπούτσια χωρίς καποτες?
Και πιλότος η joΜετα απο ταξιδι θα πας;
Με το που θα προσγειωθει το αεροπλανο παρε τηλεφωνο.
Ετοιμασου για νεα απογειωση.
Δεστε τις ζωνες σας και ελεγξτε το καθισμα!
Και πιλότος η jo
Κι όχι μόνο..τεσπα, μην τα συζητάμε εδω τώρα μάτια μου, ενήλικες είμαστε όλοι, ενεργοί σεξουαλικα,ο καθένας να ειναι υπεύθυνος, πρωτίστως για τον εαυτο του και μετά για τους άλλους φυσικαΩχχχ παίζουν κονδυλώματα πολλά δλδ????
...πως με τουμπαρεις και σου μιλω τωρα αντι το 2024 ,απορω χαχαχαχαχαχαχαχα!!Και πιλότος η jo
Κι όχι μόνο..τεσπα, μην τα συζητάμε εδω τώρα, ενήλικες είμαστε όλοι, ενεργοί σεξουαλικα,ο καθένας να ειναι υπεύθυνος, πρωτίστως για τον εαυτο του και μετά για τους άλλους φυσικα
Πέρασε η ώρα και πείνασα, πωπω,μαζί σας ξελογιαζομαι καλε...αλλο που δεν θέλω,ε;!χαχαχαχα!
Θα σας δω μετα παλι boys!!
Γιατί το λες αυτό?.....![]()
Θέλει και ερώτημα;Σ άρεσε ε;;![]()
Τις τουμπαρω εγω τις γυναίκες ευκολα...πως με τουμπαρεις και σου μιλω τωρα αντι το 2024 ,απορω χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Αγόρι τωρα ειδα το ποστ σου αν και το έχεις γράψει μερες,σορυ, σ ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά με τιμά οτι έγραψες !Παρακολουθω το boo χρονια ,παντα σαν επισκεπτης ενω ειχα λογαριασμο. (Δεν συνδεομουν γιατι συνηθως δεν ειχα τι να γραψω) ετσι παρακολουθω και τα νηματα καποιων κοριτσιων. Ρε συ Τζο εισαι απ τα καταπληκτικοτερα κοριτσια του χωρου και οχι μονο ! Ομορφες και μεσα στην καυλα μπορει να υπαρχουν κ αλλες αλλα νομιζω το επιπεδο, την καλοσυνη, το χιουμορ και τοσα αλλα π εχεις εσυ νομιζω δεν τα εχουν πολλες ! (Ισως μονο την @Αnna24 μπορω να σκεφτω)
Εισαι εσυ ένας...αχ!Τις τουμπαρω εγω τις γυναίκες ευκολα