....εγω να δεις πως βαράω..προς το παρών, εκτος ρινγκ, δεν έχει τύχει ,αρα μόνο γαμαω χαχαχαχαχα!!
Γαμεις και δερνεις!
....εγω να δεις πως βαράω..προς το παρών, εκτος ρινγκ, δεν έχει τύχει ,αρα μόνο γαμαω χαχαχαχαχα!!
Ω ναι αξεχαστο!!! Αλλα ειμαι αχορταγος πρεπει να επαναλαβω για γευτω λιγο ακομα ;)..απι το δικό μας ραντεβού μωρο οπως είδες η φωτο...!!
Μμμμ..νομίζω κι εγώ δεν σε χόρτασα ..!!Ω ναι αξεχαστο!!! Αλλα ειμαι αχορταγος πρεπει να επαναλαβω για γευτω λιγο ακομα ;)
γαμας και δερνεις,γιατι τελεια και παυλα η Τζο ειναι καυλα..........εγω να δεις πως βαράω..προς το παρών, εκτος ρινγκ, δεν έχει τύχει ,αρα μόνο γαμαω χαχαχαχαχα!!
Κι εσύ είσαι ΜΕΓΑΣ καυλιαρης κι άτακτος...ξέρω τι λέω..γαμας και δερνεις,γιατι τελεια και παυλα η Τζο ειναι καυλα......
Για ατελείωτο γλυψιμο!!!!!
Για ατελείωτο γλυψιμο!!!!!
Ω ναι αξεχαστο!!! Αλλα ειμαι αχορταγος πρεπει να επαναλαβω για γευτω λιγο ακομα ;)
Ωχ αυτος ηταν με τη λαβη της υποταγης ? Μετα τι τον εκανες , σε θαλαμο αποσυμπιεσης τον εβαλες ?Μμμμ..νομίζω κι εγώ δεν σε χόρτασα ..!!
Χαχαχαχα εισαι αφασία!!Πέρασε τόσο καλά,που θέλει σύντομα να με ξαναδεί...(έγραψε και κριτική περί αυτού)Ωχ αυτος ηταν με τη λαβη της υποταγης ? Μετα τι τον εκανες , σε θαλαμο αποσυμπιεσης τον εβαλες ?
Νοσο των δυτων θα παθει χαχαχαΧαχαχαχα εισαι αφασία!!Πέρασε τόσο καλά,που θέλει σύντομα να με ξαναδεί...(έγραψε και κριτική)
Σταμάτα βρεΝοσο των δυτων θα παθει χαχαχα
Όχι οχι...Δεν έχεις ανάγκηΚι όλη μέρα...σταματημό δεν έχω..μήπως πρέπει να πάω σε κλινική αποτοξίνωσης σεξ..?!
....η εξάρτηση η δική μου δεν τελειώνει με τπτ αγορι...!Όχι οχι...Δεν έχεις ανάγκη
Για αυτό σου λέω δεν χρειάζεται τίποτα να κάνεις.Δεν υπάρχει μάλλον θεραπεία....η εξάρτηση η δική μου δεν τελειώνει με τπτ αγορι...!
Πριν λίγο μιλαγα με έναν φίλο που ξέρω ότι δεν του αρέσουν τα μικρά πιπίνια... του λέω, ξερω μια που θα σε δέσει κόμπο... και ας μην έχουμε γνωριστεί... αυτήν την εντύπωση μου βγάζεις... του έτρεξαν τα σάλια...
..αρχικά σ ευχαριστώ πολυ για τ οτι με πρότεινες αγορακι μου!Πριν λίγο μιλαγα με έναν φίλο που ξέρω ότι δεν του αρέσουν τα μικρά πιπίνια... του λέω, ξερω μια που θα σε δέσει κόμπο... και ας μην έχουμε γνωριστεί... αυτήν την εντύπωση μου βγάζεις... του έτρεξαν τα σάλια...
Θα σε κυνηγαει η μανα του φιλου σουΠριν λίγο μιλαγα με έναν φίλο που ξέρω ότι δεν του αρέσουν τα μικρά πιπίνια... του λέω, ξερω μια που θα σε δέσει κόμπο... και ας μην έχουμε γνωριστεί... αυτήν την εντύπωση μου βγάζεις... του έτρεξαν τα σάλια...
Δεν έχω καμία αμφιβολία μανάρι μου.....αρχικά σ ευχαριστώ πολυ για τ οτι με πρότεινες αγορακι μου!
Κατά δεύτερον, αν δεις τις εκατοντάδες των κριτικών μου,ακόμα και φανατικούς πιπινολαγνους, τους υπερ κάλυψα χαχαχαχαχαχα!!Ειμαι παντως καιρού!!
Η μάνα του ας με κυνηγήσει... η γυναίκα του να μην με κυνηγήσει μόνο...Θα σε κυνηγαει η μανα του φιλου σου
Γιατί καλέ θα τον κυνηγάει;!Θα σε κυνηγαει η μανα του φιλου σου