Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Θα έρθω αλλά πάλι δεν θα τα χορτασω,είμαι αχόρταγος!!!Ευκαιρία να ξαναέρθεις να τα χορτάσεις..αφού τις υπόλοιπες που ήρθες δεν χορτασες !
Θα έρθω αλλά πάλι δεν θα τα χορτασω,είμαι αχόρταγος!!!Ευκαιρία να ξαναέρθεις να τα χορτάσεις..αφού τις υπόλοιπες που ήρθες δεν χορτασες !
Παίρνεις master στην πιπα!!!Καυλιαρικες καληνύχτες ...
Όχι βέβαια!!!Κι όλη μέρα...σταματημό δεν έχω..μήπως πρέπει να πάω σε κλινική αποτοξίνωσης σεξ..?!
Πάρε τα χέρια σου από εκεί!!!Καλημερούδια!
Αχ αχ εσυ καυλιαρη μου..!!!Όχι βέβαια!!!
Εμάς μας σκέφτηκες, τι θα απογίνουμε;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε τα χέρια σου από εκεί!!!
Αχ αχ εσύ καυλιαρα μου...!!!Αχ αχ εσυ καυλιαρη μου..!!!
Καλησπέρα στ αγοράκια μου...τέλος για σήμερα, αύριο αν θα κάνω ραντεβού ,θα είναι 14:00 και μετά,λογω καποιων υποχρεώσεων που εχω πρωί
υπ
Καλησπέρα στ αγοράκια μου...τέλος για σήμερα, αύριο αν θα κάνω ραντεβού ,θα είναι 14:00 και μετά,λογω καποιων υποχρεώσεων που εχω πρωί
υπεροχη γευση!!! και απιστευτη καυλα να βεντουζαρει στο στομα !!!Καλησπέρα στ αγοράκια μου...τέλος για σήμερα, αύριο αν θα κάνω ραντεβού ,θα είναι 14:00 και μετά,λογω καποιων υποχρεώσεων που εχω πρωί
Καυλόλ ςξαφανιζόλ.... Αχόρταγη αγάπη.... Πωωω ωωωω.Καυλιαρικες καληνύχτες ...
Στείλε σήμα καπνου με τσιμπουκι...Εγω εχω καυλες και τα βράδια, τι να κάνω..
..απι το δικό μας ραντεβού μωρο οπως είδες η φωτο...!!υπεροχη γευση!!! και απιστευτη καυλα να βεντουζαρει στο στομα !!!
Ολα τα εξαφανίζω σ οποία τρύπα μου και να μπείτε αγόρια ....Καυλόλ ςξαφανιζόλ.... Αχόρταγη αγάπη.... Πωωω ωωωω.
Ολα τα εξαφανίζω σ οποία τρύπα μου και να μπείτε αγόρια ....
Γειά σου σαρδέλα
Ουτε μαυρη τρυπα να ησουν!
Γειά σου σαρδέλα
Ρε μωρο ψεματα λες οτι κανεις καρατε Αυτο ειναι ελληνορωμαικη παλη Τι λαβη ειναι αυτη !!Καλησπέρα στ αγοράκια μου...τέλος για σήμερα, αύριο αν θα κάνω ραντεβού ,θα είναι 14:00 και μετά,λογω καποιων υποχρεώσεων που εχω πρωί
Και εγω την εβγαλα μολις ξυπνησα γιατι με στενευε το σωβρακοΤην έβγαλα μόλις ξύπνησα, εντελώς της στιγμής!!
Μάχη υποταγής είναι καρδιά μου ...Ρε μωρο ψεματα λες οτι κανεις καρατε Αυτο ειναι ελληνορωμαικη παλη Τι λαβη ειναι αυτη !!
Να το συνδιασουμε με το μπασκετ.
Λαβες εσυ , καρφωματα εγω
Μάχη υποταγής είναι καρδιά μου ...
(Δεν κάνω καράτε.. πυγμαχία&κικ)
....εγω να δεις πως βαράω..προς το παρών, εκτος ρινγκ, δεν έχει τύχει ,αρα μόνο γαμαω χαχαχαχαχα!!Η Σαπφω Νοταρα ελεγε δεν ξερω καρατε αλλα βαρατε.
Εσυ ξερεις γαματε!