to μπεις or not to μπεις και γλύψεις πρώτα?
ιδού η απορία
Ρωτα την κυρια που λεγανε στο δημοτικο!
to μπεις or not to μπεις και γλύψεις πρώτα?
ιδού η απορία
Αναμενουμε κακοκαιρια ενα βιντεο ειναι απαραιτητο να πεσει στο νημα !!! χαχαχαχ
Μωρο μου μαθηματα γαλλικων κανεις ???
Ακουσε το και θα τρελαθεις στο γελιο
Τι είναι τούτο;!!!
....τρελή βροχαρα ..αχ....Πριν η μετα το 112;
Θα υπαρξει προειδοποιηση προς τα μελη;
Αναμενονται ακραιες καυλες. Προσοχη!
Το άκουσα χαχαχαχαχαΑκουσε το και θα τρελαθεις στο γελιο
....τρελή βροχαρα ..αχ....
Αχ αχ εσυ ....!H Jo είναι καθηγήτρια στα..γαλλικά και το.. πιάνω (τα πάντα)
ΟπωσδήποτεΑναμενουμε κακοκαιρια ενα βιντεο ειναι απαραιτητο να πεσει στο νημα !!! χαχαχαχ
Η καυλοκαιρία αυτή ονομάζεται Joanna και έχει ως χαρακτηριστικό τα πολλά...νερά....υγρά....ηδονής...Στάζει από παντού...Θα μας έρθει μήνυμα από το.... 69 69 69Αχ αχ εσυ ....!
Παω να φάω τπτ γιατί πριν λίγο χαλάρωσα απο το πρωι , και θα βάλω κατιτίς αγοράκια μου όμορφα !!Οπωσδήποτε
Παω να φάω τπτ γιατί πριν λίγο χαλάρωσα απο το πρωι , και θα βάλω κατιτίς αγοράκια μου όμορφα !!
Καλή όρεξη αγαπημένηΠαω να φάω τπτ γιατί πριν λίγο χαλάρωσα απο το πρωι , και θα βάλω κατιτίς αγοράκια μου όμορφα !!
Θα βάλεις εσύ από τα...βγαλμένα και θα μας βγουν και εμάς τα μάτια και τα...κατάρτια από το σήκωμα....!!!Παω να φάω τπτ γιατί πριν λίγο χαλάρωσα απο το πρωι , και θα βάλω κατιτίς αγοράκια μου όμορφα !!
Το ξέρετε ότι με φτιαχνει να σας αισθάνομαι άτακτους και πρόστυχους στο νημα...Τι θα κάνω μ αυτές τις καυλες μου, απορω, χειροτερεύουν αντί να καλυτερεύουν..σοβαρά μιλω!!
ανεφκα παν στη κρομλια να δω την ΑΣΑ να παιζ απο ψηλα...το αρνακι γαλακτος ειναι ενταξει ή το ξεκοκαλιασες?!?!?!
Νομίζω ότι είναι καθηγήτρια στα Ισπανικά και το κλαρίνοH Jo είναι καθηγήτρια στα..γαλλικά και το.. πιάνω (τα πάντα)
Κι εγώ μόνο έτσι κανονίζω. Δεν μπορώ αλλιώς λόγω προγράμματος μου!!Ρε μωρο, οντος πολυ δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού επι τόπου μαζί μου,κλείνονται τσακ μπαμ σχεδόν όλα ..πόσα παιδιά που δεν μπορούν να με πετύχουν γκρινιάζουν αλλά και τι να κάνω..γι αυτό πλέον δέχομαι σε κάποιες περιπτώσεις και απο την προηγούμενη να κλείνουν ,για να είναι σίγουροι
Καλώς τον !Τι μου κάνεις όμορφε;;Νομίζω ότι είναι καθηγήτρια στα Ισπανικά και το κλαρίνο