Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.760
Δεν έχετε παράπονο απ όλα βάζω..Κωλάρα και πατουσάρες
Δεν έχετε παράπονο απ όλα βάζω..Κωλάρα και πατουσάρες
Ρε (μου επιτρέπεις το "ρε"...) Τζοανα... Ρε Τζοανα... ήδη φαντασιωνομαι... να ξέρεις...Σαν να κρυωσα λίγο...ειπα να βαλω τις κάλτσες μου..
....κάνε την φαντασίωση, πραγματικότητα τότε...Ρε (μου επιτρέπεις το "ρε"...) Τζοανα... Ρε Τζοανα... ήδη φαντασιωνομαι... να ξέρεις...
Ξέρεις ότι είμαι πιπινολαγνος... θα γίνει και αυτό μολις ανανεωθω ψυχικά με την νεολαία...είναι υπόσχεση!....κάνε την φαντασίωση, πραγματικότητα τότε...
Μωρε σε καταλαβαίνω απόλυτα, εγω να δεις μόλις δω πιπινι ...το καταπίνω ολόκληρο...!!!Ξέρεις ότι είμαι πιπινολαγνος... θα γίνει και αυτό μολις ανανεωθω ψυχικά με την νεολαία...είναι υπόσχεση!
Εγώ σαν γνήσιος Αρειανός είμαι μέσα, ο γαυρος της ξηράς (@erethis72) δεν ξέρω!!!@kwstasxat ,@erethis72 ετοιμαστείτε λοιπον να παίξουμε οι 3 μας ένα φιλικό ματσάκι μ εμένα στην μέση..!!!
Φαίνεται και το βυζακι!!!Σαν να κρυωσα λίγο...ειπα να βαλω τις κάλτσες μου..
...Αυτό δεν σου ξεφεύγει χαχαχαχα!Φαίνεται και το βυζακι!!!
Αφού ξέρεις...έχω μια αδυναμία στα βυζάκια και ειδικά στα δικά σου,τα πιπιλιζα αρκετή ώρα και δεν τα έχω χορτάσει!!!...Αυτό δεν σου ξεφεύγει χαχαχαχα!
Ευκαιρία να ξαναέρθεις να τα χορτάσεις..αφού τις υπόλοιπες που ήρθες δεν χορτασες !Αφού ξέρεις...έχω μια αδυναμία στα βυζάκια και ειδικά στα δικά σου,τα πιπιλιζα αρκετή ώρα και δεν τα έχω χορτάσει!!!
Σαν να κρυωσα λίγο...ειπα να βαλω τις κάλτσες μου..
Μου φτάνουν οι κάλτσες καλε ,δεν ντυνομαι βαριάΖακετα να παρεις!
Μου φτάνουν οι κάλτσες καλε ,δεν ντυνομαι βαριά
Μονο δυχτιωτες καλτσες επιτρεπονταιΜου φτάνουν οι κάλτσες καλε ,δεν ντυνομαι βαριά
Πως τα λες εσύ...αχ..Μονο δυχτιωτες καλτσες επιτρεπονται
Στα δυχτιωτα ρουχα εχεις παρει τα δικαιωματα με συμβολαιο και ρητρες
Πως τα λες εσύ...αχ..
Μου πάει οτιδήποτε σε διχτυ ε;Εγω κσι η αθερίνα, ένα πράμα!!
... πρόστυχο...αχ!!!Το πιο ωραιο πανω στο κορμι μιας γυναικας ειναι ενας αντρας οταν κανουν σεξ!
... πρόστυχο...αχ!!!
Σε κάποιο ποστ ρε συ,αντί να σε πω ρέγγα,σε ειπα σαρδέλα, θυμάσαι;!χαχαχαχαχαχαχαχα!!Αθερινα; Αθερινα;
Με απατας με αλλα ψαρια;
Εγω ρομαντική..;!Ιου!!!απαπαπα!!Προστυχο; Αληθεια;
Εγω για ρομαντικο το πηγαινα. Χαχαχα!
Ναι , ναι , το διχτυ με σενα αλλα κολπα.Πως τα λες εσύ...αχ..
Μου πάει οτιδήποτε σε διχτυ ε;Εγω κσι η αθερίνα, ένα πράμα!!