Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.585
- Πόντοι
- 29.667
Τι βλέπουν τα ματάκια μου πρωί πρωί!!!
Τι βλέπουν τα ματάκια μου πρωί πρωί!!!
Βυζάκια που σ αρέσουν!Τι βλέπουν τα ματάκια μου πρωί πρωί!!!
Επίσης μου αρέσουν και οι 《ντυμένες》φωτογραφίες σου.Βροχερες καλημέρες!
Χαίρομαι αγορι..!Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Βροχερες καυλημερες!
Το γνωρίζω μωρό...!Επίσης μου αρέσουν και οι 《ντυμένες》φωτογραφίες σου.
Γενικώς εσύ μου αρέσεις!!!
Βροχερες καλημέρες!
Καλημέρα αγορακι μου, καταλαβαίνω τα περί απόστασης μωρέ, μακάρι να μπορούσα τους πάντες να εξυπηρετησω ρε γμτ,δύσκολο όμως ..SEXY και όποιος αντέξει!! (Εγώ πάντως δεν το νομίζω...)
Καλημέρες !!
Εδώ άντεξες το έμφραγμα χθες με το πέναλτι...πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείς με την Jo, θα σε προσέξει σαν τον Γκρέϊ...SEXY και όποιος αντέξει!! (Εγώ πάντως δεν το νομίζω...)
Καλημέρες !!
Μην του ζητάς συγνώμη, να έρθει να σε βρει και να με πάρει ένα τηλέφωνο για να κάνουμε ένα όμορφο τρίο!!!Καλημέρα αγορακι μου, καταλαβαίνω τα περί απόστασης μωρέ, μακάρι να μπορούσα τους πάντες να εξυπηρετησω ρε γμτ,δύσκολο όμως ..
Αχ αυτα θέλω!!!!!χαχαχαχα!!!Εδώ άντεξες το έμφραγμα χθες με το πέναλτι...πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείς με την Jo, θα σε προσέξει σαν τον Γκρέϊ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην του ζητάς συγνώμη, να έρθει να σε βρει και να με πάρει ένα τηλέφωνο για να κάνουμε ένα όμορφο τρίο!!!
Και εγώ αυτά θέλω!!!Αχ αυτα θέλω!!!!!χαχαχαχα!!!
Έτσι όπως παίζαμε, σκεφτόμουν καλύτερα να αποκλειστούμε τώρα παρά από το ΑΕΚάκι μετά! Βέβαια όταν το έπιασε ο Τζολάκης, δε θα πω ψέματα, το πανηγύρισα!!Εδώ άντεξες το έμφραγμα χθες με το πέναλτι...πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείς με την Jo, θα σε προσέξει σαν τον Γκρέϊ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην του ζητάς συγνώμη, να έρθει να σε βρει και να με πάρει ένα τηλέφωνο για να κάνουμε ένα όμορφο τρίο!!!
Ωραία, κοίτα τι θα κάνουμε: θα κλείσεις εσύ ραντεβού και θα πάω εγώ και όταν ρωτήσει η Τζοανα που είναι ο άλλος θα πως ότι επειδή δεν ήρθε θα πρέπει να με ανεχτεί δύο ώρεςΈτσι όπως παίζαμε, σκεφτόμουν καλύτερα να αποκλειστούμε τώρα παρά από το ΑΕΚάκι μετά! Βέβαια όταν το έπιασε ο Τζολάκης, δε θα πω ψέματα, το πανηγύρισα!!
Εδώ ρε φίλε το ... δύο δεν μπορούμε!! Πότε φτάσαμε στο τρίο ??
Καλημέρα ΤζοαναΒροχερες καλημέρες!
Καλημέρα αγόρι!Καλημέρα Τζοανα
Κωλάρα και πατουσάρες
Περιμενε λιγο να βγουν τα αεροταξι . Με τοσα ραντεβου , το πρωτο κομματι θα ειναι για σεναΚαλημέρα αγορακι μου, καταλαβαίνω τα περί απόστασης μωρέ, μακάρι να μπορούσα τους πάντες να εξυπηρετησω ρε γμτ,δύσκολο όμως ..