Αρκει να μην εχει μεσα αγριολεσβιες ( no problem με τις bi ) και το Τζεφρι Νταμερ τον gay serial killer
Ουτε τον τυπο με το τρικυκλο.
I want to play a game!
Αρκει να μην εχει μεσα αγριολεσβιες ( no problem με τις bi ) και το Τζεφρι Νταμερ τον gay serial killer
Για τις ομάδες θα συμφωνήσω, δεν πρέπει να έχουμε υψηλές βλέψεις, αλλά για την Τζοανα θα σε μαλώσω, έπρεπε να την είχες γνωρίσει ήδη. Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!
Ωραίο Μουνιχάκι..... Άγαλμα καυλας είπαμε...One more...τωρα που φτιάχνω νυχάκια ειμαι χαλαρη λίγο..μετα που θ αρχίσω τα ραντεβού θα τρέχω παλι χαχαχαχα!!
Χαχαχαχαχα ξουρακο μου!!ρουφα κωλε το ποταμι
Ωραίο Μουνιχάκι..... Άγαλμα καυλας είπαμε...
Ρε μωρο, οντος πολυ δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού επι τόπου μαζί μου,κλείνονται τσακ μπαμ σχεδόν όλα ..πόσα παιδιά που δεν μπορούν να με πετύχουν γκρινιάζουν αλλά και τι να κάνω..γι αυτό πλέον δέχομαι σε κάποιες περιπτώσεις και απο την προηγούμενη να κλείνουν ,για να είναι σίγουροιΝαι ρε φίλε, δίκιο έχεις. Αλλά όντας της ίδιας συνωμοταξίας θα καταλάβεις ότι 1,5 και παραπάνω ώρα πήγαινε έλα + 1 ώρα ραντεβού δε δικαιολογούνται και πολύ εύκολα!
Μια φορά που ήμουν στα μέρη της είχε άλλο ραντεβού και δεν έκατσε τελικά
Κρίμα ρε φίλε!!!Ναι ρε φίλε, δίκιο έχεις. Αλλά όντας της ίδιας συνωμοταξίας θα καταλάβεις ότι 1,5 και παραπάνω ώρα πήγαινε έλα + 1 ώρα ραντεβού δε δικαιολογούνται και πολύ εύκολα!
Μια φορά που ήμουν στα μέρη της είχε άλλο ραντεβού και δεν έκατσε τελικά
Ομορφιά μου εσυ!Κρίμα ρε φίλε!!!
Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!
Πρέπει κάποια στιγμή να το φτιάξεις, για να δεις τι θα πει γαμισι!!!
Να έρθεις να βγάλουμε και παρέα...Αναμενουμε κακοκαιρια ενα βιντεο ειναι απαραιτητο να πεσει στο νημα !!! χαχαχαχ
σιγουρα θα υπαρξουν αποδεικτικα στοιχεια !!!!Να έρθεις να βγάλουμε και παρέα...
Οπωσδήποτε..μην σου πω μετά θα πιούμε και κανα καφέ αφού είσαι φανσιγουρα θα υπαρξουν αποδεικτικα στοιχεια !!!!
μονο να μπορω να παρω τα ποδια μου μετα και παμε οπου θες χαχαχχαΟπωσδήποτε..μην σου πω μετά θα πιούμε και κανα καφέ αφού είσαι φαν
Αααααα δεν μπορώ να δώσω εγγύηση γι αυτό. Είμαι γνωστή λυσσαρα...θα σε ξεζουμισω και μετα πάμε καλύτερα για σουβλάκια ε;;μονο να μπορω να παρω τα ποδια μου μετα και παμε οπου θες χαχαχχα
με εφαγες λυσαρα !!! χααχΑααααα δεν μπορώ να δώσω εγγύηση γι αυτό. Είμαι γνωστή λυσσαρα...θα σε ξεζουμισω και μετα πάμε καλύτερα για σουβλάκια ε;;
to μπεις or not to μπεις και γλύψεις πρώτα?To be or not to be?
Εγώ είμαι οπαδός πάντως του "φτυσε και μπες" χαχαχαχαχα !!to μπεις or not to μπεις και γλύψεις πρώτα?
ιδού η απορία