Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.770
Η καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται αγοράκι μου...Αυτό περίμενα να πάει καλά η μέρα μου!! Καλημέρα κορίτσι!
Η καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται αγοράκι μου...Αυτό περίμενα να πάει καλά η μέρα μου!! Καλημέρα κορίτσι!
Μάλλον μιλάς για το γκολ. Θα συμφωνήσω ότι ήταν πολύ αυστηρή η ακύρωσή του!Πάντως στο προηγούμενο παιχνίδι, μας αδίκησε η διαιτησία, δεν στο είχα γράψει για να δω αν θα το αναφέρεις, αλλά σαν γνήσιος γαυρος, ΜΟΥΓΚΑ
Για να δούμε αύριο τι θα γίνει, αν και δεν έχω υψηλές βλέψεις για την ομάδα μου φέτος!!!
Καλημερα καυλα!!!Καυλοκαλημερες...!
Καλημέρα καυλιαρη μου !!Καλημερα καυλα!!!
....εννοειται οτι πρεπει ρε αγορι ....επιβάλλεται!!Μάλλον μιλάς για το γκολ. Θα συμφωνήσω ότι ήταν πολύ αυστηρή η ακύρωσή του!
Και συμφωνούμε και σε αυτό τελικά... Ούτε εγώ έχω υψηλές βλέψεις για την ομάδα μου φέτος!!
Έχω όμως ΥΨΗΛΟΤΑΤΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ για τη Τζοάνα και πρέπει οπωσδήποτε να τη γνωρίσω!!
(Πως τα συνδυάζω ο πούστης ορισμένες φορές τόσο ανόμοια πράγματα, ούτε εγώ δεν το καταλαβαίνω )
Και μόνο που με λες αγόρι, επιβάλλεται!!....εννοειται οτι πρεπει ρε αγορι ....επιβάλλεται!!
One more...τωρα που φτιάχνω νυχάκια ειμαι χαλαρη λίγο..μετα που θ αρχίσω τα ραντεβού θα τρέχω παλι χαχαχαχα!!
Θα καλοπερασει ο μπαγάσας!!!Έχετε πλάκα τ αγόρια μου τα όμορφα ολα, σας χαζεύω όταν γράφετε, παω ομως γιατί περιμένω έναν νεαρό τωρα..αρνάκι γάλακτος για την θεία Τζο χαχαχαχα!!
Για τις ομάδες θα συμφωνήσω, δεν πρέπει να έχουμε υψηλές βλέψεις, αλλά για την Τζοανα θα σε μαλώσω, έπρεπε να την είχες γνωρίσει ήδη. Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!Μάλλον μιλάς για το γκολ. Θα συμφωνήσω ότι ήταν πολύ αυστηρή η ακύρωσή του!
Και συμφωνούμε και σε αυτό τελικά... Ούτε εγώ έχω υψηλές βλέψεις για την ομάδα μου φέτος!!
Έχω όμως ΥΨΗΛΟΤΑΤΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ για τη Τζοάνα και πρέπει οπωσδήποτε να τη γνωρίσω!!
(Πως τα συνδυάζω ο πούστης ορισμένες φορές τόσο ανόμοια πράγματα, ούτε εγώ δεν το καταλαβαίνω )
...το αρνακι γαλακτος ειναι ενταξει ή το ξεκοκαλιασες?!?!?!Έχετε πλάκα τ αγόρια μου τα όμορφα ολα, σας χαζεύω όταν γράφετε, παω ομως γιατί περιμένω έναν νεαρό τωρα..αρνάκι γάλακτος για την θεία Τζο χαχαχαχα!!
H Τζοαννα δεν παιρνει αιχμαλωτους...το αρνακι γαλακτος ειναι ενταξει ή το ξεκοκαλιασες?!?!?!
...μπορει να τον αφησε σωο, για να τον τρωει λγο-λιγοH Τζοαννα δεν παιρνει αιχμαλωτους
...μπορει να τον αφησε σωο, για να τον τρωει λγο-λιγο
ξέρεις εσύ..αχ!Θα καλοπερασει ο μπαγάσας!!!
Το κατάπια ολόκληρο κσι παω γι αλλο τώρα χαχαχα!...μπορει να τον αφησε σωο, για να τον τρωει λγο-λιγο
Η μιλφο πιπινο πνιχτρα τίτλος!!Θα γινοταν ωραιο σεναριο για ερωτικο θριλερ αυτο!
Εννοείται..επι τόπου τα "σφάζω " ολα !!H Τζοαννα δεν παιρνει αιχμαλωτους
Αρκει να μην εχει μεσα αγριολεσβιες ( no problem με τις bi ) και το Τζεφρι Νταμερ τον gay serial killerΘα γινοταν ωραιο σεναριο για ερωτικο θριλερ αυτο!
Η μιλφο πιπινο πνιχτρα τίτλος!!
ρουφα κωλε το ποταμιΗ μιλφο πιπινο πνιχτρα τίτλος!!