Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Καλημέρα σέξυ Τζο. Μη κόβεις τα πατουσάκια στις φωτοΚαλημερουδια και ναι με καύλες..!
Καλημέρα σέξυ Τζο. Μη κόβεις τα πατουσάκια στις φωτοΚαλημερουδια και ναι με καύλες..!
βλεπω το δακτυλο σε κωλοτρυπιδα ειναι, ξεκωλιασμα προβλεπεται μαλλονΚαλημερουδια και ναι με καύλες..!
Μωρό συχνά πυκνά βσζω ποδαρακια καλε!!Καλημέρα σέξυ Τζο. Μη κόβεις τα πατουσάκια στις φωτο
...εννοείται...!βλεπω το δακτυλο σε κωλοτρυπιδα ειναι, ξεκωλιασμα προβλεπεται μαλλον
Γυναικάρα μου,τα βυζάκια σου να βάζεις πιο συχνά, έχεις κάτι ρωγες...Μωρό συχνά πυκνά βσζω ποδαρακια καλε!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαζω μωράκι μου,βάζω υλικο που καλύπτει όλα τα γούστα χαχαχα!Γυναικάρα μου,τα βυζάκια σου να βάζεις πιο συχνά, έχεις κάτι ρωγες...
Το ξέρω γυναίκα μου,απλά θέλουμε συνέχεια τα βυζάκια σου,είμαστε αχορταγοι!!!Βαζω μωράκι μου,βάζω υλικο που καλύπτει όλα τα γούστα χαχαχα!
Δώρο στον επίσημο σύζυγο και ξεκινώ δουλειά, μάκια αγόρια μου!Το ξέρω γυναίκα μου,απλά θέλουμε συνέχεια τα βυζάκια σου,είμαστε αχορταγοι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
άλλο να το βλεπεις και αλλο ν ατο δοκιμάζεις. Ηταν ειναι και θα είναι υπεροχο αυτο το κωλαράκι!!!Καλημερουδια και ναι με καύλες..!
Να μη σταματάς να τρως την πιπινομουναρα... Ηρθα.Καλημερουδια και ναι με καύλες..!
Κουκλι μου εσυ...!άλλο να το βλεπεις και αλλο ν ατο δοκιμάζεις. Ηταν ειναι και θα είναι υπεροχο αυτο το κωλαράκι!!!
...πιπινο μιλφάρα χαχαχα!!Να μη σταματάς να τρως την πιπινομουναρα... Ηρθα.
Ρε μαγκες καλες οι παρεκλισεις , αλλα εδω εχουμε την τελετη απονομης των βραβειων OSCARΚαλημερουδια στ αγόρια μου...
Δεν κατάλαβα η ξανθιά ρε αγορι...Ρε μαγκες καλες οι παρεκλισεις , αλλα εδω εχουμε την τελετη απονομης των βραβειων OSCAR
Αυτο ηταν παντα το προβλημα μας, "δεν ηξερες , δε ρωταγες"Δεν κατάλαβα η ξανθιά ρε αγορι...
Και βυζολάγνος!!!!!Γυναικάρα μου,τα βυζάκια σου να βάζεις πιο συχνά, έχεις κάτι ρωγες...
Πάντως στο προηγούμενο παιχνίδι, μας αδίκησε η διαιτησία, δεν στο είχα γράψει για να δω αν θα το αναφέρεις, αλλά σαν γνήσιος γαυρος, ΜΟΥΓΚΑΚαι βυζολάγνος!!!!!
Μόνο αύριο θα φάμε τα μουστάκια μας!!!
Βυζάρες!!!Δώρο στον επίσημο σύζυγο και ξεκινώ δουλειά, μάκια αγόρια μου!
Καλημερουδια και ναι με καύλες..!
Βλεπω εισαι και εσυ multitasking χαχαχαTo be or not to be?
Να beTo be or not to be?