Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.764
....καλα ναναι τ αγόρια μου,με καυλες πάντα, και ας τα σκίζουν μωρε..Όταν τα σκίζουν να τα βάζεις στα πάγια του καταστήματος!!
....καλα ναναι τ αγόρια μου,με καυλες πάντα, και ας τα σκίζουν μωρε..Όταν τα σκίζουν να τα βάζεις στα πάγια του καταστήματος!!
Ειναι εκκωφαντική η σιωπη σουΕσενα δεν σου μιλάω..
Φανταζομαι με εσενα ούτε το αντικαυλωτικο που έδιναν στον στρατό δεν θα τους έπιανε.......καλα ναναι τ αγόρια μου,με καυλες πάντα, και ας τα σκίζουν μωρε..
Δεν τους πιάνει τπτ,εδω μπαίνω στο δωμάτιο και με το που βλέπω τον λουτσο, γυαλίζει το μάτι μου και ορμάω..!!!Λυσσαρα χαχαχαχαχαχαχαχα!!Φανταζομαι με εσενα ούτε το αντικαυλωτικο που έδιναν στον στρατό δεν θα τους έπιανε...
Θα γυρίσουμε ταινία με εσενα.. Η Κυρία και οι Μούτσοι... και οι Λούτσοι μαζί...Δεν τους πιάνει τπτ,εδω μπαίνω στο δωμάτιο και με το που βλέπω τον λουτσο, γυαλίζει το μάτι μου και ορμάω..!!!Λυσσαρα χαχαχαχαχαχαχαχα!!
....ωωωωω!!!! Ενας πηδαει, 100 χυνουν
Καλημερουδια και ναι με καύλες..!
Καλημέρα μωρό μου!Καλημερούδια καυλιάρα μου!!
Καλημερουδια και ναι με καύλες..!
Καλημέρα μπέμπη μου!
Ειλικρινά μιλώντας, εχω ξυπνήσει από τις 7 και κάνω κάθε 15 λεπτα refresh για την πρωινή μας φωτο!! Υποκλίνομαι!Καλημερούδια καυλιάρα μου!!
...θα με κανεις να αλλαξοπιστησω και ν' αφησω στην ακρη τα πιπινακια!!!!!Καλημέρα μπέμπη μου!
Ωωωω καλημέρα αγορι!!!Ειλικρινά μιλώντας, εχω ξυπνήσει από τις 7 και κάνω κάθε 15 λεπτα refresh για την πρωινή μας φωτο!! Υποκλίνομαι!
Καλημέρα ... Με τρέλανες..Καλημερουδια και ναι με καύλες..!
Καλημέρα ΤζοαΧΧΧΧνα!!!Ωωωω καλημέρα αγορι!!!
....χαρα μου να σας τρελαίνω από καυλες...Καλημέρα ... Με τρέλανες..
Εγω δεν έχω ηλικία, ειμαι σαν τη Ζωζώ χαχαχαχαχα!!Παρομοίως φιλε @Odin_
Μια ελπίδα είχαμε για αυτήν αλλά πάει και αυτή... έφαγε και την βασιλισσαΕγω δεν έχω ηλικία, ειμαι σαν τη Ζωζώ χαχαχαχαχα!!