Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.513
- Πόντοι
- 2.836
Εάν φόραγες και μαύρες γόβες στιλέτο με κόκκινο πάτο η φωτογραφία θα ήταν απίστευτη θα ήταν δίπατηΚαλημερουδια στ αγόρια μου...
Εάν φόραγες και μαύρες γόβες στιλέτο με κόκκινο πάτο η φωτογραφία θα ήταν απίστευτη θα ήταν δίπατηΚαλημερουδια στ αγόρια μου...
Τώρα στα σοβαρά!! Έχεις υποδεχθεί με αυτό το διχτυωτό πελάτη??????Καλημερουδια στ αγόρια μου...
καλη εβδομαδα! μας τρελενεις με αυτα τα πατουσια σου! ερωτας!!Τώρα στα σοβαρά!! Έχεις υποδεχθεί με αυτό το διχτυωτό πελάτη??????
πατουρα!!!!!Καλημερουδια στ αγόρια μου...
Φυσικα..για τους πελάτες είναι βρε μωρόΤώρα στα σοβαρά!! Έχεις υποδεχθεί με αυτό το διχτυωτό πελάτη??????
Χαίρομαι αγαπηκαλη εβδομαδα! μας τρελενεις με αυτα τα πατουσια σου! ερωτας!!
Σ αρέσει...ε;;;πατουρα!!!!!
Φυσικα..για τους πελάτες είναι βρε μωρό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαίρομαι αγαπη
Κοίτα..στο 15λεπτο βαριά ανάσανε..αλλα το φτάσαμε μεχρι τέλους χαχαχαχαχα!!Και να σου πω, ζει ακόμα ??????????
Εγώ πάντως πήρα διπλή δόση το χάπι της πίεσης, και είδα απλά μια φωτό! όχι σε Live!!!!
Κοίτα..στο 15λεπτο βαριά ανάσανε..αλλα το φτάσαμε μεχρι τέλους χαχαχαχαχα!!
Έτσι φαίνεται τουλάχιστον...Απο μενα, σίγουρα!!
Ρωγες για ρούφηγμα, φίλημα, ή γλειψιμοOne more...
Καλημερουδια στ αγόρια μου...
Τώρα στα σοβαρά!! Έχεις υποδεχθεί με αυτό το διχτυωτό πελάτη??????
Μπααα ...... αποκλείεται.. Το παπα της ενοριας της υποδέχτηκε για να κανει ευχέλαιο!!
φυσικα!!!!Σ αρέσει...ε;;;
Τι κάνεις εσύ αγορακι, ολα καλα;;Ρωγες για ρούφηγμα, φίλημα, ή γλειψιμο
Ήθελα απο το στήθος σου να πιώ μια στάξη γάλα
γιατί διοξίνες έμαθα πως έχουν' όλα τα άλλα
Τρελοκομείο χαχαχαχα!!!Να γιατι ο αντρας πρεπει να ειναι παντα πισω απο την γυναικα!
Αγοράκια μου καλά που είστε εδω και γράφετε τπτ ,γιατί με τοση δουλειά ,δύσκολο για μένα να ειμαι πολύ μαζί σας!!