Κι εσύ γλυκα εισαι, σε συμπαθώ πολύ,μ αρέσει η όλη στάση σου στο σάιτ γενικά,πάντα εισαι "οσο " πρέπει
Απο τα καλυτερα παιδια ο Ωριων!
Κι εσύ γλυκα εισαι, σε συμπαθώ πολύ,μ αρέσει η όλη στάση σου στο σάιτ γενικά,πάντα εισαι "οσο " πρέπει
....όντος...ακομπλεξαριστο ατομο και ποτε αγενή... δείχνει οτι "απέχει" από ανασφάλειες...!Απο τα καλυτερα παιδια ο Ωριων!
Μπα , ο σωστα και καλλιτεχνικα διατυπωμενος λογος κανει τα δρωμενα ευπροσδεκτα και ενδιαφερονταΟταν γυρισω θα σε ενημερώσω για τα καθέκαστα . Εδώ ειναι το νήμα σου και φυσικά οι φίλοι και πελάτες σου . Ειναι αδιάφοροι και λογικά για τα προσωπικά μας . Οποτε θα είμαστε κουραστικοί
Αγενες οχι αγενη , κυρια αφεντρα ( κατα δηλωση σου )....όντος...ακομπλεξαριστο ατομο και ποτε αγενή... δείχνει οτι "απέχει" από ανασφάλειες...!
Δε θ αντεξεις,Δεν είναι απλά ένας κωλος..είναι της Τζο ο κωλος..παλιό ξενέρωτε !
Δεν θα σου μιλάω το υπόλοιπο της χρονιάς, σου κρατώ μούτρα μέχρι το 2024
Μην αφήσεις τπτ να πέσει κάτω..λεξικό ΠΑΤΑΚΗ χαχαχαχα!!Αγενες οχι αγενη , κυρια αφεντρα ( κατα δηλωση σου )
Εισαι γλυκουλα που νομιζει οτι ειναι αφεντραΜην αφήσεις τπτ να πέσει κάτω..λεξικό ΠΑΤΑΚΗ χαχαχαχα!!
Είμαι αφεντρα, αμφιβάλλεις?!
Αγενες οχι αγενη , κυρια αφεντρα ( κατα δηλωση σου )
Εχε χάρη που πρέπει να βγω σε λιγο,περιμένω έναν κύριο που και καλά θα δει τον αγώνα ειπε στην σύζυγο ..Εισαι γλυκουλα που νομιζει οτι ειναι αφεντρα
Να του πεις και το σκορ μην εκτεθειΕχε χάρη που πρέπει να βγω σε λιγο,περιμένω έναν κύριο που και καλά θα δει τον αγώνα ειπε στην σύζυγο ..
Εχε χάρη που πρέπει να βγω σε λιγο,περιμένω έναν κύριο που και καλά θα δει τον αγώνα ειπε στην σύζυγο ..
Ειναι που πρεπει να γραψεις και γρηγοραΚαι το οντος ειναι οντως.
Αλλα τα ορθογραφικα ειναι τα πιο αθωα λαθη στη ζωη μας!
Ειναι που πρεπει να γραψεις και γρηγορα
Λευκη κωλαρα για γλειφοκωλαδα.....και γαμησι
Αγορακι μου σ ευχαριστώ πολυ,αυτοσκοπός μου να περνάτε όμορφα ολοι σας,οσο φυσικά περνάει από το χέρι μου!Έκανα συνάντηση με την jo κ εγώ από περιέργεια λοιπόν....παιδιά, η γυναικάρα είναι ο ορισμός της μιλφαρας!!! Όταν την είδα διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλύτερη απ' ότι στις φωτό!! Φοβερό σώμα, κ φάτσα μες την καύλα!!! Δεν χρειάζονται πολλά για να σε κάνει τουρμπο, μόνο που θα την δεις σου έχει σηκωθεί για πλάκα!!την πήρα από παντού, πολύ σφιχτή κ στάζει κυριολεκτικά!!! Ήμουν χαλιά μέσα στην μέρα, κούραση στρες κτλπ κ έφυγα άλλος άνθρωπος! Jo σ ευχαριστώ!!
....κανόνισε κι ελα να μ απολαύσεις αγορι...Λευκη κωλαρα για γλειφοκωλαδα.....και γαμησι
Μμμμμμμμμ....κανόνισε κι ελα να μ απολαύσεις αγορι...
Τι να πρωτογλυψεις