Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.810
Επειδή κάποια παιδιά μου τηλ νωρίς το πρωί,12 καί μετά ξεκινώ,αν κάνω εξαίρεση για πρωινό ραντεβού ,κατόπιν συνεννόησης απο την προηγούμενη
ετσι πρεπει κουκλα μΕγω σχεδόν πάντα έτσι ξυπνώ,καυλωμενη ..!!
Για πε για πεΩραίο φετιχ που και που..το έχω κάνει σε κυρίους...
Αυτα δεν τα λένε ρε μωρο..τα κάνουν..Για πε για πε
Ονοματεπώνυμα και διευθυνσεις εννοούσαΑυτα δεν τα λένε ρε μωρο..τα κάνουν..
Αντε βρε χαχαχαχα!!Ονοματεπώνυμα και διευθυνσεις εννοούσα
Η πολλη δουλεια τρωει την αφέντραΑντε βρε χαχαχαχα!!
Παίρνω δρόμο τώρα γιατί έχω δουλίτσα..μάκια!
...πονηρουλη...Η πολλη δουλεια τρωει την αφέντρα
Εγω σχεδόν πάντα έτσι ξυπνώ,καυλωμενη ..!!
Μονίμως αστα..για ρώτα ολα τ αγόρια που έρχονται..λυσσαρα με λενε χαχαχαχα!!Κοιμασαι καυλωμενη, ξυπνας καυλωμενη.
Πολλη καυλα ρε παιδακι μου!
Μονίμως αστα..για ρώτα ολα τ αγόρια που έρχονται..λυσσαρα με λενε χαχαχαχα!!
Αγορι μου εσυ..!!!Καλή Κυριακή να έχουμε, πολλά φιλιά σου στέλνω !!
Καλημέρα σε όλους..
Αγαπητή κυρία περιμένω το φιλάκι για να φύγω..,
Ελπίζω να εχεις προμηθευτεί στο σπίτι εμβόλιο κατά της ΛύσαςΜονίμως αστα..για ρώτα ολα τ αγόρια που έρχονται..λυσσαρα με λενε χαχαχαχα!!
Βρε καλώς το μου..τα πάντα θεραπεύω εγω, ειδική στις καυλες να φεύγουν χαχαχαχα!!Ελπίζω να εχεις προμηθευτεί στο σπίτι εμβόλιο κατά της Λύσας
Ο βίος βραχύς, η δε τέχνη μακρή, ο δε καιρός οξύς, η δε πείρα σφαλερή, η δε κρίσις χαλεπή.Βρε καλώς το μου..τα πάντα θεραπεύω εγω, ειδική στις καυλες να φεύγουν χαχαχαχα!!
Ολα καλα αγορι;
Ακόμα χωριό αγορι;;Ο βίος βραχύς, η δε τέχνη μακρή, ο δε καιρός οξύς, η δε πείρα σφαλερή, η δε κρίσις χαλεπή.
H ζωή είναι σύντομη, η τέχνη μακρόχρονη, η ευκαιρία φευγαλέα η πείρα απατηλή, η ορθή κρίση δύσκολη. Πάντα καλά από το χωριό 2 ημερες βροχή
Οταν γυρισω θα σε ενημερώσω για τα καθέκαστα . Εδώ ειναι το νήμα σου και φυσικά οι φίλοι και πελάτες σου . Ειναι αδιάφοροι και λογικά για τα προσωπικά μας . Οποτε θα είμαστε κουραστικοίΑκόμα χωριό αγορι;;
Βρε καλώς το μου..τα πάντα θεραπεύω εγω, ειδική στις καυλες να φεύγουν χαχαχαχα!!
Ολα καλα αγορι;
Το νημα αγορι είναι ποικίλης ύλης, εξάλλου οσοι μπαίνουν, φιλαράκια είναι για μένα (πέραν πελάτες)Οταν γυρισω θα σε ενημερώσω για τα καθέκαστα . Εδώ ειναι το νήμα σου και φυσικά οι φίλοι και πελάτες σου . Ειναι αδιάφοροι και λογικά για τα προσωπικά μας . Οποτε θα είμαστε κουραστικοί