Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 11.146
...θα'χεις εναν ωραιο τσιπουρομεζεΑν σε βάλω απο βραδις στο ξυδι;
...θα'χεις εναν ωραιο τσιπουρομεζεΑν σε βάλω απο βραδις στο ξυδι;
Πουτσομεζές ηθελες να πεις αλλα εισαι Κύριος ε;...θα'χεις εναν ωραιο τσιπουρομεζε
...οχι, τα ξυδατα ειναι τσιπουρομεζες. Τα λαδερα ειναι πουτσομεζεςΠουτσομεζές ηθελες να πεις αλλα εισαι Κύριος ε;
Μη σοκαριστουν και οι χρηστες του νήματος
Είναι σεμνό το νημα μου....οχι προστυχιες,που νομίζετε ότι ειστε καλε ,σε λίγο θα κάνω βραδιές αναγνωσης βίοι αγίωνΠουτσομεζές ηθελες να πεις αλλα εισαι Κύριος ε;
Μη σοκαριστουν και οι χρηστες του νήματος
Εσυ μαζεψες το ανακοντα..; Γιατί βράδιασε, μην κυκλοφορεί εξω,είναι επικίνδυνα...οχι, τα ξυδατα ειναι τσιπουρομεζες. Τα λαδερα ειναι πουτσομεζες
...λες να το αρπαξει καμμια κ να το πνιξει?!!??Εσυ μαζεψες το ανακοντα, γιατί βράδιασε, μην κυκλοφορεί εξω,είναι επικίνδυνα
Εχε χάρη που είμαι μακριά, αλλοίμονο σου, θα τον είχα εξαφανίσει...λες να το αρπαξει καμμια κ να το πνιξει?!!??
Πολυ καλο!!!Μου το στειλε φίλος...
Αν είχε σκύλο η Τζο ,κάπως έτσι θα ήταν ,θα έμοιαζε της αφεντικινας
Κατούρησε μας μωρό ΜΚαλημερουδια μας!
Ωραίο φετιχ που και που..το έχω κάνει σε κυρίους...Κατούρησε μας μωρό Μ
Καυλημερούδια!Καλημερουδια μας!
Καυλημέρες αγορι!!Καυλημερούδια!
Αγαπη θα τιμηθεις δεόντως αλλά λόγω περιορισμενου χρόνου και της εμμονής μου με την φιλενάδα μας, ίσως να καθυστερήσει λίγο... θα ρίξω νερό στο κρασί μου και θα ξεχασω την πιπινολαγνεια μου για χάρη σου!!!Καυλημέρες αγορι!!
Όταν θεωρήσεις οτι το γουστάρεις να το κάνεις θα το κάνεις, αυτά δεν θέλουν άγχος και ουτε υπαρχει πρεπει...γι απόλαυση ειναι μόνο αγορι!Αγαπη θα τιμηθεις δεόντως αλλά λόγω περιορισμενου χρόνου και της εμμονής μου με την φιλενάδα μας, ίσως να καθυστερήσει λίγο... θα ρίξω νερό στο κρασί μου και θα ξεχασω την πιπινολαγνεια μου για χάρη σου!!!
Ισχύει απόλυτα... είσαι όντως μέσα στο bucket list μου... !!Όταν θεωρήσεις οτι το γουστάρεις να το κάνεις θα το κάνεις, αυτά δεν θέλουν άγχος και ουτε υπαρχει πρεπει...γι απόλαυση ειναι μόνο αγορι!
η καλη μερα απ το πρωι φαινεταιιιιΚαλημερουδια μας!
Εγω σχεδόν πάντα έτσι ξυπνώ,καυλωμενη ..!!η καλη μερα απ το πρωι φαινεταιιιι