FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.267
- Πόντοι
- 1.336
Ειπαμε εναν απο τους δυο , εδω και τωραΜε μπερδεύετε κσι είμαι και ξανθούλα βρε αγόρια..να σας πάρω διπλό μαζί μου να τα βρούμε;!
Ειπαμε εναν απο τους δυο , εδω και τωραΜε μπερδεύετε κσι είμαι και ξανθούλα βρε αγόρια..να σας πάρω διπλό μαζί μου να τα βρούμε;!
Ε ειμαι ρομαντικοςΕιπαμε εναν απο τους δυο , εδω και τωρα
....Ειπαμε εναν απο τους δυο , εδω και τωρα
Καληνυχτα Αυριο πρωι θα ειμαστε και οι δυο εξω απο το σπιτι σου για να αποφασισεις....
Λέω να πάω για ύπνο καλύτερα
(Ξουρα αν δεν μου βάλεις στεφάνι έφυγα με φλας!!)
Καληνυχτα αγοριΚαληνυχτα Αυριο πρωι θα ειμαστε και οι δυο εξω απο το σπιτι σου για να αποφασισεις
Στις αρχες ολες στοργικα φερονταιΠαιδια αυτή θα με γαμησει μου φαινεται...
Εγω πάντα γλυκιά ειμαιΣτις αρχες ολες στοργικα φερονται
Κουκλαρα μου..!!!Καλημέρα boys!
![]()
![]()
Καλημέρα καύλα...Καλημέρα boys!
![]()
![]()
Καλημέρα αγορι...!Καλημέρα καύλα...
Άργησα να ξυπνήσω,γύρισα και απο δουλειές πριν λίγο, φωτο βάλαμε το πρωι...τωρα κωλαρακι γαμησακι..μεσημεριασε νομιζω πρεπει να πεσει φωτο !!!
αυτα ειναι !!!! κομπερεσερ δωσε πονο joΆργησα να ξυπνήσω,γύρισα και απο δουλειές πριν λίγο, φωτο βάλαμε το πρωι...τωρα κωλαρακι...
![]()
Μωρέ δινω..χθες έδινα απο 12 μεσημέρι μέχρι 12 βραδάκι...αυτα ειναι !!!! κομπερεσερ δωσε πονο jo
Μέχρι να εκραγεί το κομπρεσέρ μέσα.Άργησα να ξυπνήσω,γύρισα και απο δουλειές πριν λίγο, φωτο βάλαμε το πρωι...τωρα κωλαρακι γαμησακι..
![]()
....στο παρα 1 'πριν εκραγεί στο κωλαρακι,μου τα έδωσε στοματάκι...Μέχρι να εκραγεί το κομπρεσέρ μέσα.