kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.705
- Πόντοι
- 6.256
Αβάδιστα...μαγκα εμεις ειμαστε των εποχων "αβιαστα, αβασανιστα" στις πισω σελιδες του Εθνους!
Ααβατο
Αβάδιστα...μαγκα εμεις ειμαστε των εποχων "αβιαστα, αβασανιστα" στις πισω σελιδες του Εθνους!
Καλώς το μου τ αγόρι...Αβάδιστα
Ααβατο
Εγώ έσκασα 20.000δρχ σε πολυτελές σπίτι Θεσσαλονίκης που βρήκα σε αγγελία εφημερίδας.
Μιλάμε για μωβ σεντόνια στο κρεβάτι....
Για αυτό πάντα εστιάζω στην ποιότητα.
Χααχαχααχχα ....όταν πήγα πρώτη φορά με κάτι χωριατοπαιδα σε ένα studio ένας από αυτούς είχε βαρεσει μια παχιά πριν την μπουρδέλο τσάρκα οπότε δεν έχυνε με τίποτα ...και όσο τον περιμέναμε η τσατσά μας έκανε κατηχηση λέγοντάς μας με βαριά σλαβική προφορά " όταν έρχεστε στην πουτανα δεν θα παίζεται το πουλάκι σας πριν "Αρκεί να μην τραβάνε μια πριν έρθουν και μου βγάζουν το λάδι να χυσουν μετά ....
Αγγελιοφόρος και "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" για τους Βόρειους συναγωνιστές!...μαγκα εμεις ειμαστε των εποχων "αβιαστα, αβασανιστα" στις πισω σελιδες του Εθνους!
Γεια στο στόμα της!!!!!Χααχαχααχχα ....όταν πήγα πρώτη φορά με κάτι χωριατοπαιδα σε ένα studio ένας από αυτούς είχε βαρεσει μια παχιά πριν την μπουρδέλο τσάρκα οπότε δεν έχυνε με τίποτα ...και όσο τον περιμέναμε η τσατσά μας μας έκανε κατηχηση λέγοντάς μας με βαριά σλαβική προφορά " όταν έρχεστε στην πουτανα δεν θα παίζεται το πουλάκι σας πριν "
Χααχαχααχχα ....όταν πήγα πρώτη φορά με κάτι χωριατοπαιδα σε ένα studio ένας από αυτούς είχε βαρεσει μια παχιά πριν την μπουρδέλο τσάρκα οπότε δεν έχυνε με τίποτα ...και όσο τον περιμέναμε η τσατσά μας έκανε κατηχηση λέγοντάς μας με βαριά σλαβική προφορά " όταν έρχεστε στην πουτανα δεν θα παίζεται το πουλάκι σας πριν "
...ναι το συμπληρωσαμε το "αβαδιστα" παραπανω, το ειχα ξεχασει!Αβάδιστα
Ααβατο
Εγω μετά το τέλος του έγγαμου βίου έχω πάει με 5... μετράω ως νεούδι? Στοργή θα έχω ή θα με αποφύγεις??Ξενερα φουλ θα έφαγες μωρό..
Εγω με στοργή φερομαι στα νεουδια, αλλο αν τελευταία τ αποφεύγω, πλην εξαιρέσεων..
....δεν είσαι παρθένος ρε αγορι...Εγω μετά το τέλος του έγγαμου βίου έχω πάει με 5... μετράω ως νεούδι? Στοργή θα έχω ή θα με αποφύγεις??
....δεν είσαι παρθένος ρε αγορι...
Ε μέχρι να μου σπάσουν τα νεύρα, θα είμαι στοργική χαχαχαχαχαχαχαχα!!
.."μεταφορικά"..και θα σ αρέσει.. τσέκαρε λίγο προφίλ μου εκατοντάδες κριτικές,να δεις πόσο τους άρεσε... !!Παιδια αυτή θα με γαμησει μου φαινεται...
...ακολουθα τα βελακιαΠαιδια αυτή θα με γαμησει μου φαινεται...
Φτιάξε σχεδιάγραμμα μωρο να το δινω στα παιδιά...ακολουθα τα βελακια
Λοιπον αγόρια μου, επειδή σήμερα θα τραβήξω αργά με τα ραντεβού, προγραμματισμένα ηδη είναι, και ξεκίνησα και σχετικά νωρίς, αύριο θα κάνω κάποια από τ απογευμα και μετά, οχι πρωινα, για να ξεκουραστώ αρχικά και κατα δεύτερον για δουλειές που έχω. Αρα μου τηλεφωνείτε και σας ενημερώνω για το πρόγραμμα μου
Α γειά σου !!!
την καλυτερη την δικια μου δεν την εχεις.."μεταφορικά"..και θα σ αρέσει.. τσέκαρε λίγο προφίλ μου εκατοντάδες κριτικές,να δεις πόσο τους άρεσε... !!
την καλυτερη την δικια μου δεν την εχεις
...φυσικα την έχω ,ολες είναι στο αρχείο μου, όταν με ζητήσεις επίσημα σε γάμο θα γράψεις κι αλλητην καλυτερη την δικια μου δεν την εχεις
Σαν τα στέφανα του γάμου μου με ξουρα*ούτε σε 50χρονια δλδ χαχαχχαχχαχχαχα!!!Αυτη την εχει σε κορνιζα πανω απο το κρεβατι της!