erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Και το πιο σημαντικο.
Κερναει ηδονη!
Και το πιο σημαντικο.
Κερναει ηδονη!
θυμάμαι την πρώτη μου στα 17 , πριν 40 χρόνια !!!Ήμουν η πρωτη του..κυριολεκτικά..μετά από τόσα χρόνια, έχει γίνει κορυφή.. δυο δυο τα έχει τα κοριτσάκια αλλα η Τζο είναι μοναδική γι αυτον έχει πει..και μέχρι τώρα μαζι μου βρίσκεται που και που
Πολύ τρυφερό...η πρώτη ερωτική επαφή,πρέπει να γινεται σωστα και όμορφα ...θυμάμαι την πρώτη μου στα 17 , πριν 40 χρόνια !!!
σε κάποιο "σπίτι" στη Θεσσαλονίκη...αξέχαστη εμπειρία, μου φέρθηκε πολύ όμορφα...μ έκανε ξεφτέρη
μια κυρία που σου έμοιαζε μπορώ να πω
να είναι καλά...όπου κι αν βρίσκεται σήμερα
Για τους αντρες ειναι αλλιως , αρκεί να το χώσουν κάπου..Πολύ τρυφερό...η πρώτη ερωτική επαφή,πρέπει να γινεται σωστα και όμορφα ...
Μπα μην το λες...τα νεουδια που εχω αναλάβει κατά καιρούς θελαν την φαση καυλιαρικη μεν αλλά χαλαρη ...αντε παω τώρα, φιλάκιαΓια τους αντρες ειναι αλλιως , αρκεί να το χώσουν κάπου..
Σωστα και ομορφα ονειρευονται οι γυναικες.
Τι νέα ;
Πολύ τρυφερό...η πρώτη ερωτική επαφή,πρέπει να γινεται σωστα και όμορφα ...
Εμένα η πρώτη φορά ήταν σε σπίτι. ψαρωμένος εγώ, η γκόμενα άνοιξε τα πόδια και είχε ανοιχτή την τηλεόραση κι έβλεπε ειδήσεις!!
Εννοείται ότι δεν τέλειωσα! Και δεν ξαναπήγα ΠΟΤΕ σε studio/"σπίτι"
¨Ασε φίλε, με είχε φάει η αγαμία! Εκείνες τις εποχές όχι το bou δεν υπήρχε για ενημέρωση αλλά ούτε το internet !!
και εσύ ... κληρούχας?? χαχαχαχαχαΜη λες τετοια και φαινεται η ηλικια μας!
και εσύ ... κληρούχας?? χαχαχαχαχα
Δεν ξερω, δεν απαντω. Χαχαχα!
Χθες με ζητησες, σήμερα μ είχες,αποφασισμένος άνδρας, όπως γουστάρω!Συνάντηση σήμερα με το αστέρι γκαβλωκόριτσο , για εμένα όμορφη , τα δίνει όλα !!! , ντυμένη άψογα και καυλωτικά σύγχρονος , μου έκανε κόλπα αρκετά, γυναίκα για χύσιμο θα γράψω λεπτομέρειες στην κριτική
Μπα μην το λες...τα νεουδια που εχω αναλάβει κατά καιρούς θελαν την φαση καυλιαρικη μεν αλλά χαλαρη ...αντε παω τώρα, φιλάκια
Τώρα...παει την έφαγα κι αυτή χαχαχαχα!!Κατι πηρε το ματι μου για μιση τουρτα στο ψυγειο;
Τώρα...παει την έφαγα κι αυτή χαχαχαχα!!
Ξενερα φουλ θα έφαγες μωρό..Εμένα η πρώτη φορά ήταν σε σπίτι. ψαρωμένος εγώ, η γκόμενα άνοιξε τα πόδια και είχε ανοιχτή την τηλεόραση κι έβλεπε ειδήσεις!!
Εννοείται ότι δεν τέλειωσα! Και δεν ξαναπήγα ΠΟΤΕ σε studio/"σπίτι"