Ξενερα φουλ θα έφαγες μωρό..
Εγω με στοργή φερομαι στα νεουδια, αλλο τελευταία τ αποφεύγω, πλην εξαιρέσεων..
Με στοργη και προδερμ!
Ξενερα φουλ θα έφαγες μωρό..
Εγω με στοργή φερομαι στα νεουδια, αλλο τελευταία τ αποφεύγω, πλην εξαιρέσεων..
...μαγκα εμεις ειμαστε των εποχων "αβιαστα, αβασανιστα" στις πισω σελιδες του Εθνους!¨Ασε φίλε, με είχε φάει η αγαμία! Εκείνες τις εποχές όχι το bou δεν υπήρχε για ενημέρωση αλλά ούτε το internet !!
Αρκεί να μην τραβάνε μια πριν έρθουν και μου βγάζουν το λάδι να χυσουν μετά ....Με στοργη και προδερμ!
Αρκεί να μην τραβάνε μια πριν έρθουν και μου βγάζουν το λάδι να χυσουν μετά ....
...να ελεγξουν αλλα να μην την ριξουν και πολεμανε μετα με αβολιδωταΝα μην ελεγξουν αν εχουν σφαιρα στη θαλαμη;
Ναι ρε συ,πωπω μετά παθαίνω αυχενικό για 2 μέρες απο τη πίπα μεχρι να χυσουν .. ξανά χαχαχα!!...να ελεγξουν αλλα να μην την ριξουν και πολεμανε μετα με αβολιδωτα
...να ελεγξουν αλλα να μην την ριξουν και πολεμανε μετα με αβολιδωτα
...να τους βαζεις κωλαρακι, εγγυημενα στα 3-4 κουνηματα τελειωνουνΝαι ρε συ,πωπω μετά παθαίνω αυχενικό για 2 μέρες απο τη πίπα μεχρι να χυσουν χαχαχα
"αβαδιστα"...μαγκα εμεις ειμαστε των εποχων "αβιαστα, αβασανιστα" στις πισω σελιδες του Εθνους!
Ναι ρε συ,πωπω μετά παθαίνω αυχενικό για 2 μέρες απο τη πίπα μεχρι να χυσουν .. ξανά χαχαχα!!
Γεράματα λέγονται χαχαχαχα!!!!Αυτο θα πει δινω πονο!
Μπλέκουν τις τρύπες και μπερδευομαστε...να τους βαζεις κωλαρακι, εγγυημενα στα 3-4 κουνηματα τελειωνουν
...ναι κ αυτο, το ξεχασα"αβαδιστα"
Μπλέκουν τις τρύπες και μπερδευομαστε
....ε χαϊ τωρα, βαλε βελακια "γαματε εδω"Μπλέκουν τις τρύπες και μπερδευομαστε
.....μπα τ αφήνω εκεί να βαράνε οπου παρκάρουν, αστα τα δολια μωρε......ε χαϊ τωρα, βαλε βελακια "γαματε εδω"
Πολύ σωστά...Πολύ τρυφερό...η πρώτη ερωτική επαφή,πρέπει να γινεται σωστα και όμορφα ...
.....μπα τ αφήνω εκεί να βαράνε οπου παρκάρουν, αστα τα δολια μωρε..
Εσενα θα σ ερωτευτώ και δεν κάνει.. αχ...Πολύ σωστά...
Και όσοι το νιώσουν αυτό δεν ξεπέφτουν σε υπηρεσίες του δεκαρικου με άθλιες συνθήκες παρά μονο σπανιοτατα έτσι για την καλτιλα της υπόθεσης και φυσικά όχι συστηματικά γιατί επενδύουν στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ!
Εγώ έσκασα 20.000δρχ σε πολυτελές σπίτι Θεσσαλονίκης που βρήκα σε αγγελία εφημερίδας.Εμένα η πρώτη φορά ήταν σε σπίτι. ψαρωμένος εγώ, η γκόμενα άνοιξε τα πόδια και είχε ανοιχτή την τηλεόραση κι έβλεπε ειδήσεις!!
Εννοείται ότι δεν τέλειωσα! Και δεν ξαναπήγα ΠΟΤΕ σε studio/"σπίτι"
Θα κυλιστουμε στον βούρκο μαζί....σαν σκηνή από παλιά ταινία!Εσενα θα σ ερωτευτώ και δεν κάνει.. αχ...