geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.881
- Πόντοι
- 34.478
αλλο το ενα αλλο το αλλο....εγω θα είμαι πάντα το νο1 στην καρδιά σου και μετά στην ψωλη σου χαχαχαχα!
Είναι γλυκα...!!
αλλο το ενα αλλο το αλλο....εγω θα είμαι πάντα το νο1 στην καρδιά σου και μετά στην ψωλη σου χαχαχαχα!
Είναι γλυκα...!!
Μοναδικές καλησπερες
...μμμμμ ,καυλιαρικες κι αυτές τις θέλω αγορι ...!Μοναδικές καλησπερες![]()
Αχ θελω μπουζούκια κι ας μην τ ακούω,ετσι για την καλτιλα!
Αχ θελω μπουζούκια κι ας μην τ ακούω,ετσι για την καλτιλα!
Για ατελείωτο γλύψιμο..
Μμμμμ..ελα τοτε...Για ατελείωτο γλύψιμο..
Θέλω ν ανέβω στο τραπέζι με μινι και ξεβρακωτηΘα σπας και πιατα η μονο λουλουδικο στην πιστα;
Μόλις έφυγε απο μένα ένα αγορι που μας διαβάζει, βόρειο Ελλαδιτης...μες στην αταξία & την καύλα ήταν!
καυλαααααα εχεισ χρονο αυριο ?Μοναδικές καλησπερες![]()
Παρε με τηλ καμία ωρίτσα νωρίτερα να το δούμε αγορικαυλαααααα εχεισ χρονο αυριο ?
Παρε με τηλ καμία ωρίτσα νωρίτερα να το δούμε αγορι
Λάθος παράθεση έκανες, ασχετο χαχαχαχα, φιλάκια!
Τωρα εσυ γιατι πετιεσαι;
Στον Θεοδωρο μιλησε ο ανθρωπος. Τι ζηλιαρα!
Στα γόνατα σου μεγάλωσε...ελπίζω να του προσφέρεις και λαμπάδα και τσουρέκι το Πάσχα!Αυτή την φωτο την τράβηξα νωριτερα που ειχα ραντεβού σπιτι μου,ο νεαρός ειναι πελάτης μου από τα 19 του κι έφτασε 23..4χρονια μαζί μου σταθερά!
Και πλουσια τα ελέη του
![]()
(ξερω οτι θα μας διαβάσεις μπέμπη μου)
Ε μα...το μεγάλωσα το σπούδασα.. ολόκληρο παλικάρι το έκαναΣτα γόνατα σου μεγάλωσε...ελπίζω να του προσφέρεις και λαμπάδα και τσουρέκι το Πάσχα!![]()
Τυχερό το παιδί ...!Ε μα...το μεγάλωσα το σπούδασα..![]()
Ήμουν η πρωτη του..κυριολεκτικά..μετά από τόσα χρόνια, έχει γίνει κορυφή.. δυο δυο τα έχει τα κοριτσάκια αλλα η Τζο είναι μοναδική γι αυτον έχει πει..και μέχρι τώρα μαζι μου βρίσκεται που και πουΤυχερό το παιδί ...!
Πάντως ,χωρίς πλάκα τώρα,το παιδί επενδύοντας σε εσένα δεν θα συμβιβάζεται με μετριότητες είτε σε επαγγελματίες είτε σε ερασιτέχνες γιατί πήρε σωστές βάσεις από εσένα.