erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
... με ξεθεωσες παναθεμα σε...κάθε φορά μες στις καυλες έρχεσαι!!
....το δε γλύψιμο σου..μοναδικο..
Κωλογαμησι...δυνατό ..
... με ξεθεωσες παναθεμα σε...κάθε φορά μες στις καυλες έρχεσαι!!
....το δε γλύψιμο σου..μοναδικο..
Κωλογαμησι...δυνατό ..
Να μην ζηλεύεις καθόλου μωρο και κανόνισε να έρθεις να σε φάω ολόκληρο...!!
Γειά σου ρε καυλιαρικο αγόρι!!καλησπέρα μουνάρα μας!!!
Να μην ζηλεύεις καθόλου μωρο και κανόνισε να έρθεις να σε φάω ολόκληρο...!!
...καταλαβαινεις εμενα, 1.60 ανθρωπο τι με εκανε εεεε?Λυσσάρα !! 1,83 άνθρωπο να τον φας ολόκληρο!!
Αλλά βλέπω να αλληλοτρωγόμαστε!!
Ο καιρός γαρ εγγύς! (ελπίζω τουλάχιστον)
...καταλαβαινεις εμενα, 1.60 ανθρωπο τι με εκανε εεεε?
....λάθος τα λες...εσυ τι μου έκανες με το κάτω κεφάλι.. τρόμαξα όταν ξεδιπλωθηκε αλλά στάθηκα στο ύψος μου χαχαχαα...καταλαβαινεις εμενα, 1.60 ανθρωπο τι με εκανε εεεε?
...εσένα μ 1,83 θα σε τρωω ενα 24ωρο σερι!!Πω ρε φίλε, σα να το βλέπω μπροστά μου! Αμάσητο σε κατάπιε!!!
Πω ρε φίλε, σα να το βλέπω μπροστά μου! Αμάσητο σε κατάπιε!!!
....λάθος τα λες...εσυ τι μου έκανες με το κάτω κεφάλι.. τρόμαξα όταν ξεδιπλωθηκε αλλά στάθηκα στο ύψος μου χαχαχαα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...εσένα μ 1,83 θα σε τρωω 2 μέρες σερι!!
Κάποιος το είχε γράψει,στο άλλο ραντεβού μαζί της θα πάρω βιταμίνες χαχαχαχα!!Πάντως τις βοταμίνες μου τις παίρνω!!
Εμ τι νόμιζες? Έτσι θα έρθω? Άοπλος?
Τύπε εσύ δεν το έχεις σε ύψος αλλά σε μήκος! Δεν σε παλεύει καμμία!...καταλαβαινεις εμενα, 1.60 ανθρωπο τι με εκανε εεεε?
να ξέρεις ότι ο @geroksouras μου ασκεί ψυχολογική και σωματική βία για να μη σε ξανασυναντήσω...θέλω να έρθω κρυφά να σε δω αλλά μη του πεις τίποταΓειά σου ρε καυλιαρικο αγόρι!!
Πάντως τις βοταμίνες μου τις παίρνω!!
Εμ τι νόμιζες? Έτσι θα έρθω? Άοπλος?
Ζηλιάρης απαπα αλλα ξέρεις γιατί με θελει για πάρτη του ε;;Για να μαγειρεύω κ να του κάνω δουλειές με κάτι ενδιάμεσα σε πιπες χαχαχαχανα ξέρεις ότι ο @geroksouras μου ασκεί ψυχολογική και σωματική βία για να μη σε ξανασυναντήσω...θέλω να έρθω κρυφά να σε δω αλλά μη του πεις τίποτα
Ζηλιάρης απαπα αλλα ξέρεις γιατί με θελει για πάρτη του ε;;Για να μαγειρεύω κ να του κάνω δουλειές με κάτι ενδιάμεσα σε πιπες χαχαχαχα
....σωστο κ αυτο!!!!! Το κωλαρακι σου να δεις τρομαρα που πηρε....λάθος τα λες...εσυ τι μου έκανες με το κάτω κεφάλι.. τρόμαξα όταν ξεδιπλωθηκε αλλά στάθηκα στο ύψος μου χαχαχαα
Επ κι εγώ θέλω! Και από τα 2 !!Κατι για παστιτσια λεει το μενου και γαλακτομπουρεκα!
ψεμματα λεει ο @lagonisian βαριετε να φερει πεσκεσι το παστιτσιοΖηλιάρης απαπα αλλα ξέρεις γιατί με θελει για πάρτη του ε;;Για να μαγειρεύω κ να του κάνω δουλειές με κάτι ενδιάμεσα σε πιπες χαχαχαχα
Επ κι εγώ θέλω! Και από τα 2 !!