Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.660
Καλημερουδια...
Τι θεϊκές ρογες ειναι αυτες καλε ???Καλημερουδια...
Ειμαι ατακτη αγορι...τα κάνω αυτά!!Τι θεϊκές ρογες ειναι αυτες καλε ???
Ειμαι σιγουρος οτι το εκανες επίτηδες. Κοντεψα να πνίγω ο άνθρωπος. Μου βγήκε ο καφές απο την μύτη
Σε έχω διαβάσει τόσο πολύΚαλημερουδια...
Βλέπω είσαι Περιστέρι! Να μαζευτούμε τα δυτικά προάστεια και να ναυλώσουμε πούλμαν να ανέβουμε όλοι μαζί βρε αδερφέ!!Σε έχω διαβάσει τόσο πολύ
Έχω δει τόσες φορές φωτογραφίες αυτό το υπέροχο κορμί
Που όταν καταφέρω να βρεθώ από μέρη σου και ταιριαξει να βρεθούμε
Θα είναι σαν να σε ξέρω ήδη....
Χαίρομαι μωρο, είναι σημαντικό να ξέρεις τι θα δεις ...Σε έχω διαβάσει τόσο πολύ
Έχω δει τόσες φορές φωτογραφίες αυτό το υπέροχο κορμί
Που όταν καταφέρω να βρεθώ από μέρη σου και ταιριαξει να βρεθούμε
Θα είναι σαν να σε ξέρω ήδη....
Καλημερουδια...
Μωρο μου εσυ χαχαχαχα!!!Τι καλημερούδια γαμώ την πουτ@να μου πρωινιάτικα!! Άσε με τον Χριστιανό να χαλαρώσω λίγο !!
Καλημερουδια...
Καλημέρα καυλιαρη!!Παρά ταύτα επειδή είμαι και ευγενής κύριος...
Καλημερούδια ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!
Καλημερουδια...
Πλέον πάνω απο ωρα ολοι..2ωρα ζητούν, 3ωρα.. χαχαχαχα!!Μου αρέσει που έχεις βάλει και μισάωρο πρόγραμμα!! Μισή ώρα θέλεις μόνο να πιπιλάς αυτές τις ρώγες !!
Εμ τι σου λέω, μισή ώρα οι ρόγες, μισή ώρα το μουνάκι σου... 1. Μετά τι , εσύ δε θα κάνεις τίποτα? Τόσα καλά λόγια ακούμε για την πίπα σου. Βάλε και λίγο σοδομισμό, μην παραπονεθεί και ο κωλαρίκος σου, το 2ωρο στο νερό το φτάσαμε για μία μόνο εκτόνωση !! (καλά όχι ότι μπορώ και 2η στην ηλικία μου )Πλέον πάνω απο ωρα ολοι..2ωρα ζητούν, 3ωρα.. χαχαχαχα!!
1 ωρα χωρίς διαλλειμα θελω εγω για πιπα ρε μωρο ..διαβάζεις τι γράφουν ολοι..ασταμάτητη αχορταγηΕμ τι σου λέω, μισή ώρα οι ρόγες, μισή ώρα το μουνάκι σου... 1. Μετά τι , εσύ δε θα κάνεις τίποτα? Τόσα καλά λόγια ακούμε για την πίπα σου. Βάλε και λίγο σοδομισμό, μην παραπονεθεί και ο κωλαρίκος σου, το 2ωρο στο νερό το φτάσαμε για μία μόνο εκτόνωση !! (καλά όχι ότι μπορώ και 2η στην ηλικία μου )
Κάτσε να ξανακάνω τα μαθηματικά γιατί ξεφύγαμε...1 ωρα χωρίς διαλλειμα θελω εγω για πιπα ρε μωρο ..διαβάζεις τι γράφουν ολοι..ασταμάτητη αχορταγη
Μου λεει ένας πελάτης προχθές, κοπελια με μια ανάσα πηγες το ραντεβού, ούτε για κατουρημα διαλλειμα,μωρε μπραβο αντοχές χαχαχαχα!!
...ειναι οι πελατες ομως που το πανε "μονοκορδωσια" γι αυτο βρεεεεεεεΜου λεει ένας πελάτης προχθές, κοπελια με μια ανάσα πηγες το ραντεβού,.......
Που σαι ρε καυλιαρη όμορφε!!χαχαχαχα !!Κάπως έτσι ναι !!!...ειναι οι πελατες ομως που το πανε "μονοκορδωσια" γι αυτο βρεεεεεεε
Πεστα ρε φιλεΤι σου αρεσε.... χαλιά η γυναίκα