Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.906
Θα έχω εμφάνιση της ομαδαρας μας όταν σου κάνω προστυχιες!!!Τελικά μπορείς να με φτιάξεις με πολλούς τρόπους εσύ!!!!![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Θα έχω εμφάνιση της ομαδαρας μας όταν σου κάνω προστυχιες!!!Τελικά μπορείς να με φτιάξεις με πολλούς τρόπους εσύ!!!!![]()
κωλαρΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Τσοντα σπεσιαλ*αρχείου,και παω ομορφιες μου,φιλάκια θα σας δω μετα παλι!!
![]()
Καυλιαρη μου εσυ...κωλαρΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
....αχ αχ ,με σας τ αγόρια ξεκίνησα από το κάνε σεξ,και μέχρι τώρα ειναι μαζί μου.. χρόνια και χρόνια,φυσικά πλέον κι εδω εχω τ αγόρια μου που μ ακολουθούν σταθερά!οταν εγω λεω οτι η joanna ειναι το καλυτερο μιλφακι που παιζει γενικος δεν ακουει κανεις....ειναι να της γλυωεις καθε σημειο πανω στο σωμα της απο το κανεσεχ το ελεγα οτι ειναι οτι πιο τοπ υπαρχει σε μιλφ πριν καν κανει εδω λογαριασμο !
καυλαααααααααααΚαλημερουδια boys
![]()
Χορτασμένη, πεινασμένη ή και τα δύο?Καλημερουδια boys
![]()
Χαίρομαι πολύ που πήρες από μένα αυτο που ακριβως ήθελες, κι είχες ανάγκη την δεδομένη στιγμή αγορι!Την Τζοάνα την συνάντησα πρόσφατα και εν έχω παρά μόνο καλές εντυπώσεις! Με ένα τηλεφώνημα και πολύ ευγένεια και διευκόλυνση στα διαικαστικά κανόνισε το ραντεβου άμεσα. Συνάντησα μία ζεστή ευχάριστη παρουσία η οποία με έκανε να χαλαρώσω άμεσα (πράγμα πολύ δύσκολο με τη τσίτα που είχα) με ιδιαίτερη άνεση και να περάσω μία πολύ όμορφη ερωτική ώρα. Τζοάνα ανυπομονό να τα ξαναπούμε και να είμαι πιο χαλαρός για να με απογειώσεις και πάλι.
Γεια σου jo με τα ωραία σουΖηλιάρη..![]()
Εισαι ατιμια χαχαχαχαχαχαχα!!!Γεια σου jo με τα ωραία σου
Δεξιός ειμαι καρδιά μουΕισαι ατιμια χαχαχαχαχαχαχα!!!
Ω,ευχαριστώ!!καυλααααααααααα
μας καυλωσες παλι και δε γινεται να το εκμεταλλευτουμεΚαλημερουδια boys
![]()
ουτε τη μιση δε βαζει, πλακα μας κανει ο συναγωνιστης;Τσοντα σπεσιαλ*αρχείου,και παω ομορφιες μου,φιλάκια θα σας δω μετα παλι!!
![]()
Να έρθεις πάλι ομορφο καυλακι μου...μας καυλωσες παλι και δε γινεται να το εκμεταλλευτουμε
Χορτασμενη απο παντού..μπροστά πισω ...γλύψιμο..Χορτασμένη, πεινασμένη ή και τα δύο?