Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.690
Καλημέρα κουκλι!!Καυλημερα κοριτσαρα!!!
Καλημέρα κουκλι!!Καυλημερα κοριτσαρα!!!
Εχω κάποιες δουλειές στην σχολή μου,παρε τηλ καλύτερακαλημέρα Ιωάννα σήμερα έχεις καθόλου χρόνο νωρίς το μεσημέρι? να σε καλέσω? δεν σε έχω συναντήσει ακόμα
αλλά σήμερα θα βρίσκομαι αθήνα.
Έχεις ανοίξει σχολή ζαχαροπλαστικής? Την γνωστή σχολή γαλακτομπούρεκου??Εχω κάποιες δουλειές στην σχολή μου,παρε τηλ καλύτερα
Νωρίς μεσημέρι δύσκολο ομως
Σχολη βαράτε εχω χαχαχα!Έχεις ανοίξει σχολή ζαχαροπλαστικής? Την γνωστή σχολή γαλακτομπούρεκου??
Σχολή γαματε μάλλον... που απο ότι λένε οι φήμες, είσαι και η καλύτερη δασκάλα..Σχολη βαράτε εχω χαχαχα!
Κατάλαβα αγορι ποιος εισαι,και από την κριτική σου και ότι είχαμε βρεθεί 3 φορές μ ελάχιστες μερες διαφορά, να είσαι καλά, σε φιλώ!Καλημέρα κουκλάρα!είχα αγκαλιά ένα γατάκι στο viber αν θυμάσαι).θα τα πούμε σύντομα.Να είσαι καλά!
Καλημέρα boy!!Καλημέρα Τζοανα
Σεξυ γκομενα η γυναίκα μου!!!Αντε να βαλω και μια ντυμένη να μην λέτε ότι ειμαι ξεβρακωτη συνέχεια...
Το πιο ωραίο θέαμα!!!Καλημέρα στ αγόρια μου, που πίνουν το καφεδάκι τους..μόλις παράγγειλα εγω..!
Καλημέρα γυναικάρα.Καλημερουδια boys
Άνδρα μου όμορφε εσυ!Σεξυ γκομενα η γυναίκα μου!!!
Οχι,χθεσινό χαχαχα!Με τ αγόρι που εγραψε κιόλας για μένα!Καλημέρα γυναικάρα.
Ποίος σε χαίρετε, ελπίζω να μην ήταν πρωί πρωί το ραντεβού!!!
Όμορφη εσύ, όμορφος εγώ, θα κάνουμε όμορφα παιδιά, αφού θα κάνουμε ομορφιές...Άνδρα μου όμορφε εσυ!
....έχουμε κάνει εμείς ομορφιές, αρκετές μεταξύ μαςΌμορφη εσύ, όμορφος εγώ, θα κάνουμε όμορφα παιδιά, αφού θα κάνουμε ομορφιές...
Θα κάνουμε και άλλες!!!....έχουμε κάνει εμείς ομορφιές, αρκετές μεταξύ μας
Κανόνισε σήμερα 7 με 9 για να μη δεις τις .... άλλες ομορφιές στο Καραισκάκη!!Θα κάνουμε και άλλες!!!
Θρυλαρα..!!Κανόνισε σήμερα 7 με 9 για να μη δεις τις .... άλλες ομορφιές στο Καραισκάκη!!
Θρυλαρα..!!