Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.079
Καυλιαρη εσυ!!...εεεεε χαϊ τωρα!!!! Στο στομα μας εφτασε μαναμ' πρωινιατικα
Καυλιαρη εσυ!!...εεεεε χαϊ τωρα!!!! Στο στομα μας εφτασε μαναμ' πρωινιατικα
Καλημέρα κουκλάρα!είχα αγκαλιά ένα γατάκι στο viber αν θυμάσαι).θα τα πούμε σύντομα.Να είσαι καλά!Αγορι τωρα εγκρίθηκε το ποστ σου ,ως νέο μέλος.Φυσικα δεν μπορώ να ξέρω ποιος είσαι ,αλλα σ ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια..!!Σοβαρά 3 φορές βρεθήκαμε σε τόσες λίγες μερες;;!!Χαίρομαι που πέρασες όμορφα αυτό έχει σημασία για μένα!Σου εύχομαι καλή παραμονή εδω.
Είμαι και τυχερούλης ο μπαγασάκος !!!! (No kisses, no dating for me)Πάντα απαντώ με μπεσα..το ίδιο θα κάνω και τώρα αγορι,το τελευταίο διάστημα τα έβαλα στο πρόγραμμα, απέφευγα, γιατι έχω θέμα με υγεία/καθαριότητα, υποχόνδρια όπως έχει πει αγαπητός πελάτης χαχαχα, δεν σημαίνει ότι δεν μ αρέσουν όμως,μ αρέσουν και πολύ, αρα αν η στοματική υγιεινή είναι άψογη φυσικά φιλώ.
Επίσης δεν είμαι καπνίστρια και αν μυρίζει τσιγάρο ο άλλος ,δύσκολο για μένα ..
One more..
Χαχαχαχαχαχαχα ρουφηχτα θα πάρεις εσύ!!!Είμαι και τυχερούλης ο μπαγασάκος !!!! (No kisses, no dating for me)
θα σου έρθω με οδοντικά νήματα και Lysterin!!!!
Μα ποσό άτυχος είμαι που αρρώστησα και δεν γεύτηκα αυτο το θεσπέσιο κωλαρακι. Ελπίζω να κάτσει η φάση και να βρεθούμε γιατί όπως σου είχα πει και στο τηλ είσαι μεγάλο απωθημένο καυλιαρα μου!One more..
Όταν γίνεις καλά αγορι,θα το κανονίσουμε πάλι,η υγεία πάνω απ όλα για να έχουμε καυλες!Μα ποσό άτυχος είμαι που αρρώστησα και δεν γεύτηκα αυτο το θεσπέσιο κωλαρακι. Ελπίζω να κάτσει η φάση και να βρεθούμε γιατί όπως σου είχα πει και στο τηλ είσαι μεγάλο απωθημένο καυλιαρα μου!
Ρε κοπελια λυπήσου μας!! κυκλοφορούν και έμφραγματα στην ηλικια μας (23χ2) . Οπως και να εχει εκπληκτική!!!Καλημερουδια!
Καλέ νιάτα είμαστε όλοι εμείς των 40plus!!Ρε κοπελια λυπήσου μας!! κυκλοφορούν και έμφραγματα στην ηλικια μας (23χ2) . Οπως και να εχει εκπληκτική!!!
Καλησπέρα αγορακιΚαλησπερα σε όλη την παρέα.
Σε βλέπω χαρούμενη Τζο και όταν είσαι εσύ χαρούμενη μας κάνεις και εμάς.Καλησπέρα αγορακι
...ξυπνω με θετική ενέργεια πάντα αγορι ώστε να δουλεύω με χαρά!!Σε βλέπω χαρούμενη Τζο και όταν είσαι εσύ χαρούμενη μας κάνεις και εμάς.
Την θετική ενέργεια πολλοι δεν την εκτιμάνε και δυστυχώς είναι πολλοί μίζεροι λόγω δυσκολιών....ξυπνω με θετική ενέργεια πάντα αγορι ώστε να δουλεύω με χαρά!!
Η μιζερια είναι στον χαρακτήρα νομίζω και όχι στο τι αντιμετωπίζει ο καθένας.Την θετική ενέργεια πολλοι δεν την εκτιμάνε και δυστυχώς είναι πολλοί μίζεροι λόγω δυσκολιών.
Στέφανε έχεις δίκιο. Όταν όμως περνάς δύσκολα κάποια στιγμή σε επιρεαζει τόσο που μιζεριαζεις. Εκτός αν είσαι δυνατός χαρακτήρας και το ισορροπίσεις όσο μπορείς.Η μιζερια είναι στον χαρακτήρα νομίζω και όχι στο τι αντιμετωπίζει ο καθένας.
Σωστά το έθεσες!Η μιζερια είναι στον χαρακτήρα νομίζω και όχι στο τι αντιμετωπίζει ο καθένας.
....το θέμα αγόρι είναι μην την πληρώνουν οι άλλοι,εκει το χάνουν κάποιοι..Στέφανε έχεις δίκιο. Όταν όμως περνάς δύσκολα κάποια στιγμή σε επιρεαζει τόσο που μιζεριαζεις. Εκτός αν είσαι δυνατός χαρακτήρας και το ισορροπίσεις όσο μπορείς.
Να σου πω! Δεν έρχεσαι να το πεις αυτό στη μέση μου που με πάει 10 μέρες τώρα??Καλέ νιάτα είμαστε όλοι εμείς των 40plus!!
Να είσαι καλά αγορι!!
Σ επιασε το γρι γρι καλέ;Καλημερουδια!
....πρέπει να σ εξετάσω ,πέρνα για μια πιπα να δω και την μέσηΝα σου πω! Δεν έρχεσαι να το πεις αυτό στη μέση μου που με πάει 10 μέρες τώρα??
Η ρουφιάνα έχω την αίσθηση ότι έχει άλλη άποψη από σένα Joanna μου!