Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.894
....στο παρα 1 'πριν εκραγεί στο κωλαρακι,μου τα έδωσε στοματάκι...Μέχρι να εκραγεί το κομπρεσέρ μέσα.
....στο παρα 1 'πριν εκραγεί στο κωλαρακι,μου τα έδωσε στοματάκι...Μέχρι να εκραγεί το κομπρεσέρ μέσα.
Το καλύτερο μέσα για τις τελευταίες πιστονιες.....στο παρα 1 'πριν εκραγεί στο κωλαρακι,μου τα έδωσε στοματάκι...
ετσι πρεπει ΠΑΝΤΑ !!!!....στο παρα 1 'πριν εκραγεί στο κωλαρακι,μου τα έδωσε στοματάκι...
...α μπράβο..always..ετσι πρεπει ΠΑΝΤΑ !!!!
Ααααα.Εγω πάντα γλυκιά ειμαι
Δεν σου κάνω τότεΑαααα.
Ξεχασα να σου πω οτι μ αρεσουν οι ξινές.
Αν σε βάλω απο βραδις στο ξυδι;Δεν σου κάνω τότε
...τωρα εσυ δλδ πιστεψες ότι εγώ είμαι γλυκιά, ετσι;!Μπα..αυτά είναι γι αλλες.. εγω ειμαι σκληρό καρυδιΑν σε βάλω απο βραδις στο ξυδι;
Και ο γυμνασμενος ωμος ειναι ερωτογενης περιοχηΚαλημέρα boys!
..καλός δείχνει εδω,και η πλάτη λογικο ,δεν έχω λίπος ,ειμαι σχετικά στεγνή.Και ο γυμνασμενος ωμος ειναι ερωτογενης περιοχη
Ρε μωρο εγω στο ειπα πρωτος..καλός δείχνει εδω,και η πλάτη ..ε λογικο ,δεν έχω λίπος .
Ναι αγορίνα μου, κι εγώ το παρατήρησα μετα πως δείχνει στην φωτο,κι έδωσα την εξήγησηΡε μωρο εγω στο ειπα πρωτος
Εσυ βγαζε τις φωτο και ασε τα αλλα σε εμενα χαχαχαΝαι αγορίνα μου, κι εγώ το παρατήρησα μετα πως δείχνει στην φωτο,κι έδωσα την εξήγηση
Σιγα μην πιστεψα οτι υπαρχουν γλυκες γυναικες...τωρα εσυ δλδ πιστεψες ότι εγώ είμαι γλυκιά, ετσι;!Μπα..αυτά είναι γι αλλες.. εγω ειμαι σκληρό καρυδι
Μπα,εχει κάτι γλυκανάλατες..αυτές που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μπλιαχ..εκτός αν το παίζουν, εκει πάνε για ...Όσκαρ ερμηνείας χαχαχαχα!!Σιγα μην πιστεψα οτι υπαρχουν γλυκες γυναικες
Εισαι εναντιον της βιοποικιλοτητας ???Μπα,εχει κάτι γλυκανάλατες..αυτές που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μπλιαχ..εκτός αν το παίζουν, εκει πάνε για ...Όσκαρ ερμηνείας χαχαχαχα!!
Θα σας δω μετά boys!
Οχι,δεν είμαι ενάντια, αλλά στην υπερβολική & στημένη"δηθενια ",ναι.Εισαι εναντιον της βιοποικιλοτητας ???
Η ουσια ειναι να εισαι original . Ακυρο στην υποκρισια
" Αφηστε ολα τα λουλουδια να ανθησουν " που ελεγε και ο ΜαοΟχι δεν είμαι,αλλά στην υπερβολική & στημένη"δηθενια ",ναι.
Άκυρο στην υποκρισία, δαγκωτό, εννοείται!!
Παω τώρα!!
Στην ελλαδα παιζει πολυ η υποκρισίαΕισαι εναντιον της βιοποικιλοτητας ???
Η ουσια ειναι να εισαι original . Ακυρο στην υποκρισια