Να be
Να be
Ετσι.
Να μπει και να μην ξαναβγει!
Να be
Να be
Με εκεί είναι το θέμα....Ετσι.
Να μπει και να μην ξαναβγει!
Με εκεί είναι το θέμα....
Να μπει
Να βγει
Να μπει
Να βγει
Να μπει
Να βγει
Όλο μέσα τι θα κάνουμε;;;
Θα κοιταζομαστε;;;
Αμέ....@REGGAS @Vasilisperisteri να έρθετε κι οι 2 μαζι σε μένα να λύσουμε οποιες απορίες
@REGGAS @Vasilisperisteri να έρθετε κι οι 2 μαζι σε μένα να λύσουμε οποιες απορίες
Πέραν του Madison hotel κάνεις κ σε άλλα ξενοδοχεία ραντεβού;Καλησπέρα στ αγοράκια μου...τέλος για σήμερα, αύριο αν θα κάνω ραντεβού ,θα είναι 14:00 και μετά,λογω καποιων υποχρεώσεων που εχω πρωί
Δυστυχώς όχι,δεν μπορώ μες στην μερα να λείπω από την περιοχή, λογω της άλλης επαγγ ιδιότητας μου/υποχρεώσεων.Πέραν του Madison hotel κάνεις κ σε άλλα ξενοδοχεία ραντεβού;
οκ κατανοητό.Δυστυχώς όχι,δεν μπορώ μες στην μερα να λείπω από την περιοχή εδω λογω της άλλης επαγγ ιδιότητας μου/υποχρεώσεων.
Ετσι τριψε το κωλοσουφρακι σου.....Καλημερουδια και ναι με καύλες..!
Καλησπέρα στ αγοράκια μου...τέλος για σήμερα, αύριο αν θα κάνω ραντεβού ,θα είναι 14:00 και μετά,λογω καποιων υποχρεώσεων που εχω πρωί
Και 4,6,8 αμα κάτσει καί μαζευτούμε πολλοι χαχαχαχα!Μα ποσα χερια εχεις; Χαχαχα!
Το ετοιμαζα για ένα αγορι...Ετσι τριψε το κωλοσουφρακι σου.....
Τον κερασες τους χυμους σου?Καλησπέρα στ αγοράκια μου...τέλος για σήμερα, αύριο αν θα κάνω ραντεβού ,θα είναι 14:00 και μετά,λογω καποιων υποχρεώσεων που εχω πρωί
Και 4,6,8 αμα κάτσει καί μαζευτούμε πολλοι χαχαχαχα
Να σου πω και κάτι άλλο..;Γλυτώνω τ άσκοπα πήγαινε έλα που μπορεί να τύχουν από κάποιους που ακυρώνουν η κοροϊδεύουν στο παρα 5 τις κοπέλες,δεν μου έχει τύχει ποτε, αλλα διαβάζω κουλα αλλού,αρα προτιμώ να παίζω στην έδρα μου, συν ότι όντος δύσκολο να ειμαι εκτός περιοχήςοκ κατανοητό.
σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα για να μην χαλω το νήμα σου.Να σου πω και κάτι άλλο..;Γλυτώνω τ άσκοπα πήγαινε έλα που μπορεί να τύχουν από κάποιους που ακυρώνουν η κοροϊδεύουν στο παρα 5 τις κοπέλες,δεν μου έχει τύχει ποτε, αλλα διαβάζω κουλα αλλού,αρα προτιμώ να παίζω στην έδρα μου, συν ότι όντος δύσκολο να ειμαι εκτός περιοχής
Αμεεεεε!!!Τον κερασες τους χυμους σου?
Καυλοκαλημερες...!