Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.660
Καθόλου...εγω ετσι σε πάωΓιατι ρε , ειμαι dry τύπος.
Κακό ειναι;
Καθόλου...εγω ετσι σε πάωΓιατι ρε , ειμαι dry τύπος.
Κακό ειναι;
@kontolagnos Για να σε παιδευει ετσι μαλλον ειναι καψουρα το κοριτσιΞέρεις ποιον μου θυμίζεις..τους γέρους του Μαπετ σοου, τους γρουσούζηδες χαχαχαχαχαχα!!
Μέχρι να μη μείνει σταγόνα σάλιο κοριτσαρα..Αχ και μ αρέσει το γλύψιμο!!!
Οτι με παιδευει, με παιδευει.@kontolagnos Για να σε παιδευει ετσι μαλλον ειναι καψουρα το κοριτσι
Ξανθια ειναι η κουζινα? Μην τρως πολυ απ' εξω γιατι αυτο το σωμα εχεις βασιλικη υποχρεωση να το διατηρησειςΠήγα να φτιάξω κάτι να φάω και τελικά τα έκανα χάλια, άχρηστη μαγείρισσα, πάω να παραγγείλω, ασφαλές αν μη τι άλλο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Θα σας δω λίγο αργότερα..μακια σ ολα τ αγοράκια μου
...αχ αχ ..τελικά έχουμε χημεία καλή...πάντα την 2η φορα φαίνεται ξεκαθαρα αν υπάρχει ...Είσαι φουλ καυλιαρης παναθεμα σε και θέλω να σε ρουφαω ολόκληρο!!Μάλλον ήμουν από τους τυχερούς σήμερα , δεύτερη συνάντηση και εξίσου καλή με την προηγούμενη , σε θαυμάζω ρε τυπακι για την τόση ενέργεια που έχεις. Εγώ πάντως εγκατέλειψα , μια και καλή. Την άλλη φορά θα πάρω βιταμίνες και θα έρθω ξεκούραστος ο γέρος
Ααααααααααα......Θα σε Μαλωσω και δεν θελω.....Βρε ολα θα στα μαθαινω!!!Που την εχεις την Αφροδιτη???εκει εκφραζεις την ερωτικη σου συμπεριφορα.....γαμω την Τρελλα μου!!!!ριχνεις και μια ματια στην Μαυρη Σεληνη και καταληγεις καπου...η Μαυρη σεληνη ειναι η σκοτεινη ερωτικη πλευρα σου.....Ευχαριστώ για το γοητευτική!!!
Ταυρινα, Απρίλη.
Επιτέλους, ντύθηκες.Καλημέρα!
...ειπε ο γδυμενοςΕπιτέλους, ντύθηκες.
Εσυ να δούμε πότε!Επιτέλους, ντύθηκες.
Κάνει ζέστα ακόμα αφού επειδήΕσυ να δούμε πότε!
Ντυμενη και σεξι μιλφαραΚαλημέρα!
Καλημερουδια!Ντυμενη και σεξι μιλφαρα
Καλημερα
Εγω θελω ντυμενη.Και μια γδυτη,και δρομο για δουλειά!