fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.193
- Πόντοι
- 456
προφανως.... θα επανορθωσω...Νομίζω δεν χορτάσαμε ο ένας τον άλλον τις προάλλες..θέλουμε επανάληψη...
προφανως.... θα επανορθωσω...Νομίζω δεν χορτάσαμε ο ένας τον άλλον τις προάλλες..θέλουμε επανάληψη...
Και καλά κάνεις!Με μεγάλη μου χαρά...σήμερα μάλιστα σ ενα από τα ραντεβού μου,του τα εδωσα όλα στομα...δεν άντεξα...το απολαμβάνω τελευταία αν ο άλλος δεν είναι αγαρμπος..
.....Σπάνιο να είμαι ντυμένη, γι αυτό ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Στο έχω ξαναπεί, αυτές οι φωτογραφίες είναι οι πιο σεξυ!!!
Αυτο θελουμε ολοι.Να τα παιρνουμε στο στομα και μετα να κανουμε παρτι στη κωλαρα σου.Με μεγάλη μου χαρά...σήμερα μάλιστα σ ενα από τα ραντεβού μου,του τα εδωσα όλα στομα...δεν άντεξα...το απολαμβάνω τελευταία αν ο άλλος δεν είναι αγαρμπος..
Κατι θα κάνουμε αγόρι..τώρα είδα ότι εγκρίθηκε μηνυμα σου!Καλώς ήρθες!Καλησπέρα Ιωάννα, πρέπει να κανονίσουμε για ένα session μαζί, δεν έχουμε ξανά βρεθεί αλλά θα χαρώ πολύ να μπω σε τέτοια κωλαρα
Παραξενευτήκαμε που δεν ήταν γυμνό ή έστω με κορδόνι
...άστα, χάλασα, βαζω φωτο ΚΑΙ ντυμένηΠαραξενευτήκαμε που δεν ήταν γυμνό ή έστω με κορδόνι
Συντηρητισμός στο μεγαλείο του ... πουτάνα δεξιά (κυβέρνηση)...άστα, χάλασα, βαζω φωτο ΚΑΙ ντυμένη
Τα λέγαμε(τρώγομασταν )που και που σε κάνα νημα αλλά σ έχασα.. χαίρομαι που σε ξανα βρίσκωΣυντηρητισμός στο μεγαλείο του ... πουτάνα δεξιά (κυβέρνηση)
Δεν τρωγόμασταν, απλά σιχαίνομαι τα a priori δικαιωματίστικα με το μαλακισμένο τότε γεγονός ... προσωπικά με σε΄να δεν έχω κανένα θέμα αφού δεν γνωριζόμαστε ακόμαΤα λέγαμε(τρώγομασταν )που και που σε κάνα νημα αλλά σ έχασα.. χαίρομαι που σε ξανα βρίσκω
Πρέπει να ήταν με τον τσαμπουκά στον καθηγητή, ε;;Ολα τα θυμάμαι η ξανθιά χαχαχα!Εντελώς μαλακισμενο γεγονός, έχεις δίκιο boy!Δεν τρωγόμασταν, απλά σιχαίνομαι τα a priori δικαιωματίστικα με το μαλακισμένο τότε γεγονός ... προσωπικά με σε΄να δεν έχω κανένα θέμα αφού δεν γνωριζόμαστε ακόμα
Ευχαριστώ για το γοητευτική!!!Αγαπητή , αν θέλεις λες τι ζώδιο είσαι .
Μου φαίνεται ότι είσαι του αέρα ;
Είσαι πολύ γοητευτική !
Ευχαριστώ για το γοητευτική!!!
Ταυρινα, Απρίλη.
Απίστευτα sexy και υπέροχη ηθοποιός...!Ταυρίνα δύναμη !
Πολύ ερωτικό ζώδιο.
Παράδειγμα ταυρίνας
η ηθοποιός
Cate Blanchett
Cate Blanchett was born on May 14,
...τσαααααα!!! Κωλαρικος πρωινος!Καλημέρα κι από μένα!
Καλημερα όμορφη καλή καυλο εβδομάδα να εχουμεΚαλημέρα κι από μένα!
...τσαααααα!!! Κωλαρικος πρωινος!
Επίσης!!Καλημερα όμορφη καλή καυλο εβδομάδα να εχουμε