awdl0re II
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
Τελευταία τροποποίηση:
Καλημερα αγαπητη Νηματοθετη......τι κυλοτακι περιεργο ειναι αυτο.....My Tarzan......you Jane!!!!και γαμω τα Kinki !!!!!
.........δεν πιστευω εσυ να εχεις τετοιες αποριες?????Σας έλειψα βρε;;Ε ,όλο δουλειά δουλειά δεν λέει,θέλει και καμιά βόλτα...ήμουν εκτός
Να βάλω μια φωτο..
Τέλεια!!!!!!!Καλημερουδια..!!!
Γκιζέλα Ντάλι, μεγαλη μορφή της εποχης.........δεν πιστευω εσυ να εχεις τετοιες αποριες?????
Τι μου κάνεις τώρα!!!!!!!!!Σας έλειψα βρε;;Ε ,όλο δουλειά δουλειά δεν λέει,θέλει και καμιά βόλτα...ήμουν εκτός
Να βάλω μια φωτο..
Εχεις γινει η απολυτη μιλφαρα.Σας έλειψα βρε;;Ε ,όλο δουλειά δουλειά δεν λέει,θέλει και καμιά βόλτα...ήμουν εκτός
Να βάλω μια φωτο..
Ομορφια μου, κουκλαρα μου, καλη Κυριακη μωρο μου..Καλη Κυριακή!
Ομορφια μου, κουκλαρα μου, καλη Κυριακη μωρο μου..
Στο έχω ξαναπεί, αυτές οι φωτογραφίες είναι οι πιο σεξυ!!!Καλημερουδια..!!!
εεεεε ρε ξαπλες !!! χρειαζονται κι αυτα ! καλη ξεκουραση !Καλη Κυριακή!
Μωρο ειναι από τις Κυριακές που δουλεύω και πάω....γαμιωντας κυριολεκτικά χαχαχαχα!!!εεεεε ρε ξαπλες !!! χρειαζονται κι αυτα ! καλη ξεκουραση !
εεεε δεν παιζω θελω και εγω να παρω σειραΜωρο ειναι από τις Κυριακές που δουλεύω και πάω....γαμιωντας κυριολεκτικά χαχαχαχα!!!
Αυριο θα χαλαρωσω λιγο!
Είναι αυτό που λένε φάτε μάτια ψάρια …. ΑγαπημένηΜια που αναφέρθηκε, σήμερα δεν έχω τπτ διαθέσιμο(εξου κ δεν πολυ απαντώ στα τηλ,) αύριο πάλι για λίγα ραντεβού όμως, διότι έχω κ προπόνηση!
Να βάλω και μια τσοντα αναλ..σχετικά φρεσκο υλικο!
Νομίζω δεν χορτάσαμε ο ένας τον άλλον τις προάλλες..θέλουμε επανάληψη...Είναι αυτό που λένε φάτε μάτια ψάρια …. Αγαπημένη
Ρε Jo δεν εχω και κοντα κανα νοσοκομειο.Μια που αναφέρθηκε, σήμερα δεν έχω τπτ διαθέσιμο(εξου κ δεν πολυ απαντώ στα τηλ,) αύριο πάλι για λίγα ραντεβού όμως, διότι έχω κ προπόνηση!
Να βάλω και μια τσοντα αναλ..σχετικά φρεσκο υλικο!
Γιατι μωρο μου;;;Ρε Jo δεν εχω και κοντα κανα νοσοκομειο.
Ε με αυτα που ανεβαζεις θα μας στειλεις στον αλλο κοσμο.Γιατι μωρο μου;;;