Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.304
Το φρέσκο μανικιούρ, παει σετ με το σατεν μου..!
Για τρελο hand job με αυτο το σετ.Το φρέσκο μανικιούρ, παει σετ με το σατεν μου..!
Για τρελο hand job με αυτο το σετ.
Kαλο απογευμα Αγαπητη Νηματοθετη.....καλα..απο κυλοτες δεν παιζεσαι....τι λουλουδατες...τι κυλοτες σεμεν-vintage....τι κυλοτες Jane.....ειδαμε και κυλοτα στο χρωμα της Ferrari......εντυπωσιακη.....βγαζει Ματια....θα την Βαφτισω Ferrari....αν σου ζητησω καποια στιγμη επιμονα φωτο με την ''Ferrari ''Την Ferrari.....την Ferrari...!!!!''....θα εισαι υποψιασμενη....
Για να μην βαριέσαι, είδες η φίλη σου, ποικιλία χαχαχαχα!!!Kαλο απογευμα Αγαπητη Νηματοθετη.....καλα..απο κυλοτες δεν παιζεσαι....τι λουλουδατες...τι κυλοτες σεμεν-vintage....τι κυλοτες Jane.....ειδαμε και κυλοτα στο χρωμα της Ferrari......εντυπωσιακη.....βγαζει Ματια....θα την Βαφτισω Ferrari....αν σου ζητησω καποια στιγμη επιμονα φωτο με την ''Ferrari ''Την Ferrari.....την Ferrari...!!!!''....θα εισαι υποψιασμενη....
Κιλοτακι ασορτί έχουμε ?Το φρέσκο μανικιούρ, παει σετ με το σατεν μου..!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....!Το θες μωρο...;Κιλοτακι ασορτί έχουμε ?
Φυσικά όλο το σετΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....!Το θες μωρο...;
Έγινε!Φυσικά
Το φρέσκο μανικιούρ, παει σετ με το σατεν μου..!
Και γω Ταυρος, δεν ταιριάζουμε,Ευχαριστώ για το γοητευτική!!!
Ταυρινα, Απρίλη.
Ε ρε πραμα που σαλευει
Εχω έτοιμο τον γαμπρό βρε!Και γω Ταυρος, δεν ταιριάζουμε,
Πάλι Παντελή Θαλασσινό θα σου βαλω για τιμωρια.
Γλυψιμο από πάνω μέχρι κάτω..
Odin μου..
Ε ρε πραμα που σαλευει
και το μουστερη γυρευει
Αχ και μ αρέσει το γλύψιμο!!!Γλυψιμο από πάνω μέχρι κάτω..
Εγω δεν τα μπορω τα πολλα σάλιαΑχ και μ αρέσει το γλύψιμο!!!
Ξέρεις ποιον μου θυμίζεις..τους γέρους του Μαπετ σοου, τους γρουσούζηδες χαχαχαχαχαχα!!Εγω δεν τα μπορω τα πολλα σάλια
Γιατι ρε , ειμαι dry τύπος.Ξέρεις ποιον μου θυμίζεις..τους γέρους του Μαπετ σοου, τους γρουσούζηδες χαχαχαχαχαχα!!