Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.664
Καλησπέρα μωρό μου ατελείωτο
Καλησπέρα μωρό μου ατελείωτο
Γλυκάκι κερναω εγωΠήγα να φτιάξω κάτι να φάω και τελικά τα έκανα χάλια, άχρηστη μαγείρισσα, πάω να παραγγείλω, ασφαλές αν μη τι άλλο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Θα σας δω λίγο αργότερα..μακια σ ολα τ αγοράκια μου
Jo τρέλλα το μουνάκι.!!!!!!!Καυλες..
Έλα μουνι στο τόπο σου ...!Καυλες..
Θα ρθω να σε βρω γιατι κ γω το ιδιο θελω !!Δεν ξέρω τι θα γίνει με την περίπτωση μου πάντως, πλεον οι πελάτες με λένε αχόρταγη και οτι δεν σταματω αν δεν τους ξεθεωσω,και όντος ολη μέρα θέλω σεξ...τελειώνω και στο καπάκι παλι θέλω.!!!!
Καλο απογευμα αγαπητη Νηματοθετη....δεν χρειαζεται να σου πω μπραβο για την σημερινη στυλιστικη επιλογη...το μαυρο αναδεικνυει επιτυχως το λευκο σου δερμα.....το δαντελενιο κυλοτακι αγκαλιαζει με χαρη το Μ......κι σου.....αλλα βοηθησε με.....το βλεπω νυσταγμενο???αγουροξυπνημενο...σε σταση αναμονης???Καυλες..
....στάση αναμονής χαχαχαχα!!!!Καλο απογευμα αγαπητη Νηματοθετη....δεν χρειαζεται να σου πω μπραβο για την σημερινη στυλιστικη επιλογη...το μαυρο αναδεικνυει επιτυχως το λευκο σου δερμα.....το δαντελενιο κυλοτακι αγκαλιαζει με χαρη το Μ......κι σου.....αλλα βοηθησε με.....το βλεπω νυσταγμενο???αγουροξυπνημενο...σε σταση αναμονης???
Τοτε να έρθεις!!Θα ρθω να σε βρω γιατι κ γω το ιδιο θελω !!
Μην αλλάξεις τίποτα! Είσαι καταπληκτική (Και ας μην γνωριζόμαστε.... ακόμα ).Υπάρχουν κάποιοι....που σχολιάζουν ότι η Τζο είναι προκλητική μ υλικο...μάλλον έχουν μπερδέψει που είναι οι τύποι, ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΆΡΩ να μιλάω και να δείχνω προστυχιά και γαμησια, αυτή είναι η δουλειά μου, εκτός μπου παίζει να είμαι εντελώς διαφορετική...ουδεμία σημασία όμως, τεσπα, αν κάποιον τον σοκάρει το θέαμα, να κλείνει τα μάτια όταν μπαίνει στο νημα
Τ αγόρια μου τι λένε, γουστάρουν την φάση εδω οπως την έχουμε;!
Εννοείται ότι δεν αλλάζω μια συνταγή πετυχημένη & κερδοφόρα για την εργασία μου.. περαν ότι γουστάρω φουλ φυσικά την φάση μ υλικο..πάντα μ άρεσε η πρόκληση!Μην αλλάξεις τίποτα! Είσαι καταπληκτική (Και ας μην γνωριζόμαστε.... ακόμα ).
Υπάρχουν κάποιοι....που σχολιάζουν ότι η Τζο είναι προκλητική μ υλικο...μάλλον έχουν μπερδέψει που είναι οι τύποι..
ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΆΡΩ να μιλω και να δείχνω προστυχιά και γαμησια, αυτή είναι η δουλειά μου ,εκτός μπου παίζει να είμαι εντελώς διαφορετική...ουδεμία σημασία όμως, τεσπα, αν κάποιον τον σοκάρει το θέαμα, να κλείνει τα μάτια όταν μπαίνει στο νημα
Τ αγόρια μου τι λένε, γουστάρουν την φάση εδω οπως την έχουμε
Υπάρχουν κάποιοι....που σχολιάζουν ότι η Τζο είναι προκλητική μ υλικο...μάλλον έχουν μπερδέψει που είναι οι τύποι..
ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΆΡΩ να μιλω και να δείχνω προστυχιά και γαμησια, αυτή είναι η δουλειά μου ,εκτός μπου παίζει να είμαι εντελώς διαφορετική...ουδεμία σημασία όμως, τεσπα, αν κάποιον τον σοκάρει το θέαμα, να κλείνει τα μάτια όταν μπαίνει στο νημα
Τ αγόρια μου τι λένε, γουστάρουν την φάση εδω οπως την έχουμε;!
συνεχισε και πιο δυνατα αακομη καλύτερα ,το θελουμε, το αντεχουμε και μαςς αρεσει πολύ
Αλλη μια φορα καυλωμενο παλιοκοριτσο καταφερες να κανεις το πορνο Γαλλικο ΙμπρεσιονισμοΚαυλες..
Γειά σου έρωτα με τις ατάκες σου...μοναδικές!!!Αλλη μια φορα καυλωμενο παλιοκοριτσο καταφερες να κανεις το πορνο Γαλλικο Ιμπρεσιονισμο
Εσυ φταις που με εμπνεειςΓειά σου έρωτα με τις ατάκες σου...μοναδικές!!!
Και μένα μ αρέσει ,πολυ!!Ό, τι καλύτερο έχεις κάνει σε επιλογή φώτο προφίλ!!!
Σόρρυ.
Γλυκάκι κερναω εγω
...ωραια η κυρια!!! Και προφιλ κιολαςΚαυλες..