kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.989
- Πόντοι
- 6.256
Και το διχτυ για τι ψαρια ειναι;...ωραια η κυρια!!! Και προφιλ κιολας
υγ. τα μαρμαρα κ ο βεραμαν καναπες, διαχρονικη αξια
Και το διχτυ για τι ψαρια ειναι;...ωραια η κυρια!!! Και προφιλ κιολας
Χαχαχαχα α ρε γατονι, όλα τα πιάνει το μάτι σου !!!Εμ γι αυτό σ αγαπώ κάργα ρε!...ωραια η κυρια!!! Και προφιλ κιολας
Για λουτσους ..αχ,πολλους λουτσους!!Και το διχτυ για τι ψαρια ειναι;
λουτσος δερ καν μπι ονλι ουανΓια λουτσους ..αχ,πολλους λουτσους!!
Εσυ εισαι λατρεία εκτος συναγωνισμού..και ας με απατας..λουτσος δερ καν μπι ονλι ουαν
εσυ τρως πιο πολλους απο οσους δινω εγωΕσυ εισαι λατρεία εκτος συναγωνισμού..και ας με απατας..
Φυσικα αλλα στ ορκίζομαι, μόνο σεξ κάνω οχι αγαπουλες και αγκαλίτσες!!!!εσυ τρως πιο πολλους απο οσους δινω εγω
Αμεσως εσυ να μας πεις.Για λουτσους ..αχ,πολλους λουτσους!!
...και γαλακτομπουρεκα... οχι αγαπουλες και αγκαλίτσες!!!!
Ρε κοντο τετοιε μου, τι να σκεφτείς πραγματικά πες μου ...για μένα μιλάμε..λες να έλεγα αθερίνα;Πούτσες ονειρεύομαι χαχασαχχαΑμεσως εσυ να μας πεις.
Να μη σκεφτουμε λιγο ε;
Εντωμεταξύ του τα έστειλα πεσκεσι από το ραντεβού με φιλο του...Αυτό δεν εχει ξαναγίνει ,ο άνθρωπος πηδουσε κ ο ξουρας ζητούσε τα γλυκά μετά χαχαχαχαχα!!!...και γαλακτομπουρεκα
Ετσι δαχτυλωσε τη,τη πονηρη.ολο πουτσα θελει....Τεσπα...εδω είμαστε για τις καυλες..εγω ετσι κι αλλιώς πλέον για προβολή μπαίνω περισσότερο και όχι για πολλές συζητήσεις όπως έκανα....
Cameltoe.......Καυλες..
Ευστοχο..!!Γεια σου ρε καυλιαρη!!!Cameltoe.......
Για πολλά φιλάκια με αρχή από τα ποδαράκια και κατάληξη πίσω από τα αυτάκια....
Πολυ καυλα το ξυρισμενο σου μουνι με τις διχτυοτες καλτσες....Γεια σου καυλιαρη μου!!!
Για πολλά φιλάκια με αρχή από τα ποδαράκια και κατάληξη πίσω από τα αυτάκια....
Και κωλογαμησακι μπρουμυτα...Για πολλά φιλάκια με αρχή από τα ποδαράκια και κατάληξη πίσω από τα αυτάκια....
Τρως βαρια το βραδυ;;Πούτσες ονειρεύομαι