stefanos_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2017
- Like
- 510
- Πόντοι
- 81
Κατάπληκτη!!!!Καλημερουδια!
Κατάπληκτη!!!!Καλημερουδια!
Ευχαριστώ πολύ!Κατάπληκτη!!!!
Ευχαριστώ πολύ!
Ήταν στο Κουκάκι στο αμάξι μου !!είναι πολλά χρόνια νομίζω 5!!Το μπου είναι ο τόπος των μεγάλων συναντήσεων χαχαχαχα!!!
Ποσα χρόνια πριν,ε;Στις αρχές μου θα ήταν!!Επιβάλλεται τότε ένα reunion!!
Υπέροχη!Ωρα για χαλάρωση...
A touch of class...
Θα μας τρελάνεις Μ αυτά που βάζεις...Καυλες..
Καλημέρα όμορφη!Καλημερουδια!
Χαχα Θεαααραα υποκλίνομαιιΒρίσκεις;!ΧΑΧΑΧΑ!!!!
Πολύ αγαπημένε Harry μου!!!!Καλημέρα όμορφη!
Είσαι για πολύ γλυψιμοΜόλις τελείωσε ένα όμορφο ραντεβού....!
Είσαι για πολύ γλυψιμο
Εισαι για ενα γρηγορο εκει μεσα;Μόλις τελείωσε ένα όμορφο ραντεβού....!
Εύκολα....δεν φοράω κ εσώρουχο, το πήρα στη τσάντα, βράχηκε χαχαχαχα!!!!Εισαι για ενα γρηγορο εκει μεσα;
Τα πετυχημένα ραντεβου, θέλουν καλό παρτενέρ...το ότι έφυγα απο σενα με το βρακάκι μούσκεμα, λέει πολλά.. Εισαι φουλ καυλιαρης..Σημερινή συνάντηση με την Τζο.
Η κοπέλα ζει για την π@@τσα! Πολύ ωραίο σώμα, σφιχτό και απαλή επιδερμίδα, απίστευτη πίπα, υγρή και βαθιά, με περιποίηση όλης της περιοχής, ωραίο και στενό μουνάκι και όσο και αν φαίνεται περίεργο (γιατί το δίνει ) τέλειο και στενό κωλαράκι! Στο 69 δέχτηκε και (σαλιωμένα...) δαχτυλάκια, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την διάθεσή της.
Τέλος, εκτός από καυλιάρα, είναι και πολύ ωραίο τυπάκι, άνετη και ακομπλεξάριστη σε αυτό που κάνει. Κατά την γνώμη μου VFM!
Τζο, ευχαριστώ για όλη τη σημερινή συνεύρεση, θα τα ξαναπούμε! Να περνάς καλά!
Τωρα είδα μήνυμα σου, βασικά!Με χαρά να σε δω και σένα!!Μιλφαρα που πρέπει να τιμηθεί
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!!θεα εισαι
Θελουμε μια γυμνη στο ασανσερ να βλεπουμε το μουνι σπυ απο το καθρεφτη..........Μόλις τελείωσε ένα όμορφο ραντεβού....!