Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.752
Ήσουν το πρώτο ραντεβού,μετά πήγε φινα η μέρα,σε ολα..τυχερός εισαι!!Τι να κάνω που είναι καυλιάρα ρε φίλε μου;
Ήσουν το πρώτο ραντεβού,μετά πήγε φινα η μέρα,σε ολα..τυχερός εισαι!!Τι να κάνω που είναι καυλιάρα ρε φίλε μου;
...ετσι ειναι, το πρωτο ραντεβου ειναι το καλυτερο! Φρεσκαδουρα κ συγκεντρωμενη καβλαΉσουν το πρώτο ραντεβού,μετά πήγε φινα η μέρα,σε ολα..τυχερός εισαι!!
Ωραία θα κοιτάξω να σε κλείσω πρωινή ώρα χαχαχαΉσουν το πρώτο ραντεβού,μετά πήγε φινα η μέρα,σε ολα..τυχερός εισαι!!
Όποια ώρα και να με κλείσεις αγόρι, εφόσον θα κάνω το ραντεβού, η καυλα ειναι εγγυημένη από μένα,αρα κομπλε!!Ωραία θα κοιτάξω να σε κλείσω πρωινή ώρα χαχαχα
Αποδίδεις φουλ από ότι φαίνεται
Είσαι ωραία τέλος!Οποια ώρα και να με κλείσεις αγόρι, εφόσον θα κάνω το ραντεβού, η καυλα ειναι εγγυημένη από μένα,αρα κομπλε!!
Τζο-κολασηΚαλημερουδια!
Αυθόρμητη και αληθινή...Είσαι ωραία τέλος!
Μμμμμμ!!Τζο-κολαση
Πήγα να φτιάξω κάτι να φάω και τελικά τα έκανα χάλια, άχρηστη μαγείρισσα, πάω να παραγγείλω, ασφαλές αν μη τι άλλο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Ξέρεις τι λαχταρώ τωρα...;;μια γαριδομακαρονάδα( με τις μικρές γαρίδες ), μπολικη σαλτσα..πωπω!!Θα φτιάξω αύριο οπωσδήποτε!Ακούω, τι παραγγελία θέλετε
Τα τηγανητά ορεκτικά του καταλόγου δεν ισχύουν μόνο, έχει ακριβυνει το λάδι μαντάμ
....να ξανάρθεις τοτε ...ωραια περασα μαζί σου..!Ειστε μια πανεμορφη Θεα κυρια Ιωαννα! Σας προσκυνω!
Καληνύχτα κούκλα!Λοιπον θα καληνυχτίσω εδω αγορια μου, αύριο διαθέσιμη 12:00 και μετά και μόνο τηλεφωνικά επικοινωνία
Κουκλαρα μου υπεροχη..!!Καλημέρα!
Καλημέρα κουκλι μου!!Κουκλαρα μου υπεροχη..!!
...καλημέρα sexy boy μου!!!Τρελα και καβλα!
Μετα τη παραβιαση της σουφρας ουδεν λαθος αναγνωριζεται.Αfter anal...
Προβολή συνημμένου 889361