Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.646
Πάντα αγορι...!!!!Στα καλύτερα είσαι
Πάντα αγορι...!!!!Στα καλύτερα είσαι
Εγώ να δω πότε θα σε γλύψω!!!Παω τώρα γιατί έχω μια σοβαρή δουλειά να κάνω...να χυσω και να με χυσουν...
Σας περιμένω με χαρά οπότε θέλετε κύριε μου....!!!!Εγώ να δω πότε θα σε γλύψω!!!
Σύντομα!!Σας περιμένω με χαρά οπότε θέλετε κύριε μου....!!!!
Και εγώ στη σειρα...!Σας περιμένω με χαρά οπότε θέλετε κύριε μου....!!!!
Θα πάθει ζάχαρο ο άνθρωπος με το...μέλι!!!Παω τώρα γιατί έχω μια σοβαρή δουλειά να κάνω...να χυσω και να με χυσουν...
Που είσαι ομορφια μου εσύ;;;!!Θα πάθει ζάχαρο ο άνθρωπος με το...μέλι!!!
Εξαιρετική φωτογραφία!!
Να είσαι καλά, μου αρέσει και μένα, είναι αυθόρμητη εντελώς, όπως καθόμουν μετα το ντουζακι!!Εξαιρετική φωτογραφία!!
Με μεγάλη μου χαρά...σήμερα μάλιστα σ ενα από τα ραντεβού μου,του τα εδωσα όλα στομα...δεν άντεξα...το απολαμβάνω τελευταία αν ο άλλος δεν είναι αγαρμπος..Και εγώ στη σειρα...!
Και ερεθισμενη ρογα.
επιδερμίδα και σώμα έργο τέχνης.
Δε μπορώ να περιμένω την στιγμή που θα το γευτώ. Όλα στο στόμα τα θέλω τζοΠαω τώρα γιατί έχω μια σοβαρή δουλειά να κάνω...να χυσω και να με χυσουν...
Κάνω ραντεβού σχεδόν πάντα όταν έχω καυλες, αρα απολαμβάνω..!Και ερεθισμενη ρογα.
Αυτα ειναι.
Μμμμμ...ανυπομονώ, καυλιαρη μου κι εγώ να σε δοκιμάσω!!Δε μπορώ να περιμένω την στιγμή που θα το γευτώ. Όλα στο στόμα τα θέλω τζο
επιδερμίδα και σώμα έργο τέχνης.
Kαλο βραδυ και καλη ξεκουραση
Επίσης μωρο μου...Kαλο βραδυ και καλη ξεκουραση
Ποιος δε θα ηθελε να πηδηξει μια μιλφαρα με καυλες;Κάνω ραντεβού σχεδόν πάντα όταν έχω καυλες, αρα απολαμβάνω..!