Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.575
Καλέ μου φίλε....πάντα με κάνεις και γελώ !!!Την Καλησπερα και απο εμας....Αγαπητη Νηματοθετη πως κατορθωνεται και μου βγαζεται καθε φορα τον Ποιητη....!!!
Καλέ μου φίλε....πάντα με κάνεις και γελώ !!!Την Καλησπερα και απο εμας....Αγαπητη Νηματοθετη πως κατορθωνεται και μου βγαζεται καθε φορα τον Ποιητη....!!!
Αν...λεω Αν....και αφορα εμας τους 2......ησουνα ενταξει απεναντι μου...κοινως.."Σπαθι"...χωρις να ειμαι πελατης σου και χωρις να με γνωριζεις....δεν το ξεχνω......Καλέ μου φίλε....πάντα με κάνεις και γελώ !!!
...ελα τώρα.. κακώς το λες,ντρέπομαι..σιγά,έτυχε, γενικά εκτιμώ τα σωστά ατομακια οπως εισαι εσυ..!Αν...λεω Αν....και αφορα εμας τους 2......ησουνα ενταξει απεναντι μου...κοινως.."Σπαθι"...χωρις να ειμαι πελατης σου και χωρις να με γνωριζεις....δεν το ξεχνω......
..............ελα τώρα.. κακώς το λες,ντρέπομαι..σιγά,έτυχε, γενικά εκτιμώ τα σωστά ατομακια οπως εισαι εσυ..!
Μ αυτα καιμ αυτα ξεχασα να σου βαλω το τραγουδι της κυριακηςΩρα για χαλάρωση...
Με αμέλησες...σ έφαγε ο ΜητσοτάκηςΜ αυτα καιμ αυτα ξεχασα να σου βαλω το τραγουδι της κυριακης
Ηταν κι ο παραπονιαρης του μετρό που μας αποσυντόνισε ε;Με αμέλησες...σ έφαγε ο Μητσοτάκης
Το άκουσα..ωραίος στίχος...Ηταν κι ο παραπονιαρης του μετρό που μας αποσυντόνισε ε;
Λοιπον ακουσε το προσεκτικα ε;
Ξερω, ζηλευειςΜε αμέλησες...σ έφαγε ο μητσοτακης
....πολύ....τι καλύτερο έχει από εμένα αυτός;!Ξερω, ζηλευεις
Ταιριαζετε, κι αυτος @gamietai....πολύ....τι καλύτερο έχει από εμένα αυτός;!
Αμάν, αμάν, αμάν!!!!!Καλό μεσημέρι...!
Διαβάζοντας μόνο όσα έχουν γραφτεί και χωρίς να έχω συναντήσει καν την Τζο (ποτέ), είναι απάντηση αυτή ρε φίλε; Στο μετρό δεν είχε σήμα... και η Τζο τι σου έφταιγε; Βγήκες 15:10 από το μετρό; Σοβαρά; Γιατί, αφού είχες ραντεβού στις 15:00; Ας ξεκινούσες νωρίτερα, όχι να βγαίνεις κι από πάνω!Που να σε ειδοποιήσω ρε έξυπνη; Μέσα στο μετρό που δεν έχει σήμα; Σκέψου λίγο πριν μιλήσεις. Άλλωστε 15:10 βγήκα απ'το σταθμό και με πήρες απ'τα μούτρα με το μήνυμά σου. Εσύ είσαι η απαράδεκτή λοιπόν
Καλέ μου φίλε,υποθέτω το παιδι είχε γενικα θέματα ..Ας τ αφήσουμε όμως, ανάξιο λόγου πλέον..Διαβάζοντας μόνο όσα έχουν γραφτεί και χωρίς να έχω συναντήσει καν την Τζο (ποτέ), είναι απάντηση αυτή ρε φίλε; Στο μετρό δεν είχε σήμα... και η Τζο τι σου έφταιγε; Βγήκες 15:10 από το μετρό; Σοβαρά; Γιατί, αφού είχες ραντεβού στις 15:00; Ας ξεκινούσες νωρίτερα, όχι να βγαίνεις κι από πάνω!
ΑαααΚαλημερουδια...
Καλλιτεχνική κωλο φωτο,ε;;;;Αααα
Γι αυτο ειναι κωλο μέρα απ το πρωι