Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Πάντα με τον καλό το λόγο μωρό..Πάντα!Και Σ ευχαριστώ για έκπληξη σήμερα!!!Οι καλες αξιζουν τα καλυτερα. Ετσι και εσυ.
Πάντα με τον καλό το λόγο μωρό..Πάντα!Και Σ ευχαριστώ για έκπληξη σήμερα!!!Οι καλες αξιζουν τα καλυτερα. Ετσι και εσυ.
Παρακαλω. Να σκεφτω την επομενη. Ενα ΣΚ σε νησακι θα ηταν μια καλη ιδεα.Πάντα με τον καλό το λόγο μωρό..Πάντα!Και Σ ευχαριστώ για έκπληξη σήμερα!!!
Αχ,μονο καλή...;Απόλαυση θα ήταν..!!Παρακαλω. Να σκεφτω την επομενη. Ενα ΣΚ σε νησακι θα ηταν μια καλη ιδεα.
Καληνυχτα ερωτα.Αχ,μονο καλή...;Απόλαυση θα ήταν..!!
Λοιπόν, πάω σιγά σιγά,κουράστηκα λιγο παραπάνω σήμερα..
Καληνύχτα μας !
ΤΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΞΕΧΑΣΕςΑνα γίνω διάσημη θα σ αναφέρω στην συνέντευξη...Η ζωή με τον ξουρα.. ένα ατελείωτο γαμησι & γαλακτομπούρεκα χαχαχαχαχα!!!
Καλημέρα όμορφη. Από τη φωτό φαίνεται ότι πας κωλοφερατζα. Καλή δουλειάΚαλημέρα αγοράκια,σήμερα είμαι ψιλό φουλ ,ξεκίνησα από το πρωί με ραντεβού, αλλά κάποια κενά ίσως υρπαξουν,αρα μόνο τηλέφωνο καιόχι μηνύματα γ άμεση επικοινωνία!!
Χαχαχαχα!!Όντος!!!Να είσαι καλά μωρό Ευχαριστώ!Καλημέρα όμορφη. Από τη φωτό φαίνεται ότι πας κωλοφερατζα. Καλή δουλειά
Που εισαι καρδια μου..? Χαθηκαμε σημερα..Καλημέρα αγοράκια,σήμερα είμαι ψιλό φουλ ,ξεκίνησα από το πρωί με ραντεβού, αλλά κάποια κενά ίσως υρπαξουν,αρα μόνο τηλέφωνο και όχι μηνύματα, γι άμεση επικοινωνία !
Με πάει σερι από 11 το πρωί,μάλλον τ αγόρια ξύπνησαν με καυλες ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Που εισαι καρδια μου..? Χαθηκαμε σημερα..
Πω πω ... σε έχει πάει γ@αμιώντας σήμερα ε??? Χεχεχε τα φιλιά μου σεξυΜε πάει σερι από 11 το πρωί,μάλλον τ αγόρια ξύπνησαν με καυλες ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Σε φιλώ μωράκι μου!!
Πρωκτικη σφήνα με ουρά γατας και αυτοκόλλητα με κροσια στις θηλες του στηθους!!!Θα ηθελα να αποφυγω τα κλισε ζαρτιερες και τα λοιπα, δεν τα πολυγουσταρω, αλλα ρε μωρο η πηγη της εμπνευσης ερχεται απο εσενα αποκλειστικα.. Δηλαδη φανταζομαι ρουχαλακια που εχεις ηδη φορεσει, αλλα δεν τα εχω δει live..
ναι σε συνεπηρε ο οιστρος.. τι θες μωρε να γραψει η Τζο? γραφει αυτα που θες ν ακουσεις, οπως κ ολες οι κοπελες.. Αν εχει να σ πει κατι παραπανω θα στο πει κατ ιδιαν.Φίλε Baker45 sorry για την καθυστερημένη απάντηση, η φράση "το επαγγελμα/λειτουργημα που κάνεις και αγαπάς" αρχικά ήταν στη ροή του λόγου μου, κατά 2ον με κάλυψε απόλυτα η Joανναρα όσον αφορά την άποψη ότι φαίνεται να είναι από τις κοπέλες που (φυσικά όχι με όλους) το κάνει, το γουστάρει και το απολαμβάνει το άθλημα.
Φυσικά σεβαστή η άποψη σου
Η Τζο γράφει αυτά που της έρχονται στο μυαλό, συνήθως χωρίς φιλτράρισμα...αρα δεν χρειάζεται ν απαντάς για λογαριασμό μου μωρό, ας απαντώ εγώ σ ότι μ αφορά,όπως φυσικά δεν απαντώ εγώ για λογαριασμό άλλων..ναι σε συνεπηρε ο οιστρος.. τι θες μωρε να γραψει η Τζο? γραφει αυτα που θες ν ακουσεις, οπως κ ολες οι κοπελες.. Αν εχει να σ πει κατι παραπανω θα στο πει κατ ιδιαν.
1ον λογικο γιατι ειμαι ο γιατρος της πειναςΗ Τζο γράφει αυτά που της έρχονται στο μυαλό, συνήθως χωρίς φιλτράρισμα...αρα δεν χρειάζεται ν απαντάς για λογαριασμό μου μωρό, ας απαντώ εγώ σ ότι μ αφορά,όπως φυσικά δεν απαντώ εγώ για λογαριασμό άλλων..
Ρε γμτ όποτε μπαίνεις μέσα πεινάω σ έχω συνδέσει με φαγητό λογο φουρνου χαχααχαχα!
Σε πάω πολύ σαν φίλο και ότι γράφεις ειναι αυθόρμητο και καλοπροαίρετο..ξέρω να ξεχωρίζω1ον λογικο γιατι ειμαι ο γιατρος της πεινας
2ον δεν απαντησα για σενα, το Τζο ηταν γιατι μιλαμε στο νημα που σε αφορα. γι αυτο παντα ανεφερα Τζο κ καθε κοπελα. ξερεις οτι παντα ειμαι to the point. (Αγγλικη ριζα με πιανεις τιλεω)
Κ εγω Αφρικη γεννξθηκα αλλα δεν μου την εδωσε Αφρικανικη ο Θεος ρε πουστη. χαχχααχαχα
Τζο στο χω πει, φιλοι ειν αυτοι που μας λενε την αληθεια στα μουτρα μας κ δεν μας χαιδευουν τ αυτια.Σε πάω πολύ σαν φίλο και ότι γράφεις ειναι αυθόρμητο και καλοπροαίρετο..ξέρω να ξεχωρίζω