Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.520
Top model!
Top model!
Εξαφανίστηκε.......έφτασε χαχαχαχ!!!
Μπρίκια κολλάμε ....Εξαφανίστηκε....
Χαχαχα σωστή ή joΜπρίκια κολλάμε ....
...έφτασε χαχαχαχ!!!
Τον εξαφανίσεις και αυτόν τον κακομοίρη παναθεμα σε . Καλησπέρα κουκλί.Καλημερα. Ποσο τρυφερα αγκαλιαζες το καβλι μωρο μου. Εισαι και θα εισαι η καλυτερη. Λατρεια μου.
που εξαφανιστηκε?έτσι όλο μέσα
Τον εξαφανίσεις και αυτόν τον κακομοίρη παναθεμα σε . Καλησπέρα κουκλί.
που εξαφανιστηκε?
Και οι 2 καβλιαρικες οψεις σου μαζι. Μωρο θα μας ξεκανεις. Επιασαν και οι ζεστες.
16-18 Ιουνίου θα βρίσκομαι Ελλάδα και συγκεκριμένα Αθήνα.Εαν η παρτιυζα γίνει αυτές τις μέρες. Είμαι μέσαΕιχα πελάτη Καλε !!!!
Λοιπόν, σας έχω εμπιστοσύνη αγόρια μου αγαπημένα ,μόλις φτάσετε 10 ενημερώστε!!!
@visitor2017 @redgarland σας χριζω συντονιστές της παρτουζας ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Ότι μπορώ.. Η άτακτη..Τι μας κάνεις μεσημεριάτικα, "κακό" κορίτσι...
....αμα είναι να σας ξεκανω με καυλες στο φουλ, δεν είναι κακό..Και οι 2 καβλιαρικες οψεις σου μαζι. Μωρο θα μας ξεκανεις. Επιασαν και οι ζεστες.
Κοριτσαρα μου ατελειωτη..!! Την επομενη φορα θα ερθω με εξτρα ενδυματολογικες απαιτησεις να ξερεις..
....Τι θες να σου ντυθώ.. ;;Μμμ...σκέψου κάτι πρόστυχο...Κοριτσαρα μου ατελειωτη..!! Την επομενη φορα θα ερθω με εξτρα ενδυματολογικες απαιτησεις να ξερεις..
kωλομπινα....Τι θες να σου ντυθώ.. ;;Μμμ...σκέψου κάτι πρόστυχο...
Αααα δεν μου πάει ρε μωρό εγώ είμαι άγριο κορίτσι..kωλομπινα
Θα ηθελα να αποφυγω τα κλισε ζαρτιερες και τα λοιπα, δεν τα πολυγουσταρω, αλλα ρε μωρο η πηγη της εμπνευσης ερχεται απο εσενα αποκλειστικα.. Δηλαδη φανταζομαι ρουχαλακια που εχεις ηδη φορεσει, αλλα δεν τα εχω δει live......Τι θες να σου ντυθώ.. ;;Μμμ...σκέψου κάτι πρόστυχο...
kala ntysoy ZorroΑααα δεν μου πάει ρε μωρό εγώ είμαι άγριο κορίτσι..
Σήμερα πήγανε σερί τα ραντεβού και δεν έφαγα...γμτ...πάω τρέχοντας να φάω τώρα!!
Δύσκολο ρε γμτ να μαζευτούμε 10 σε 2 μέρες ...αλλά οκ ποτέ δεν ξέρεις, αν είναι θα σου αφήσω μήνυμα!16-18 Ιουνίου θα βρίσκομαι Ελλάδα και συγκεκριμένα Αθήνα.Εαν η παρτιυζα γίνει αυτές τις μέρες. Είμαι μέσα