redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.418
- Πόντοι
- 726
Ειμαστε νομιζω ηδη εξι..Δύσκολο ρε γμτ να μαζευτούμε 10 σε 2 μέρες ...αλλά οκ ποτέ δεν ξέρεις, αν είναι θα σου αφήσω μήνυμα!
Ειμαστε νομιζω ηδη εξι..Δύσκολο ρε γμτ να μαζευτούμε 10 σε 2 μέρες ...αλλά οκ ποτέ δεν ξέρεις, αν είναι θα σου αφήσω μήνυμα!
Σωστά μωρό!!!!Ειμαστε νομιζω ηδη εξι..
Έχω ένα Λαυράκι 2.5 κιλάΣωστά μωρό!!!!
Ωωωω!!!!!φρέσκο φρέσκο!!!Μ έφτιαξες τώρα!!!Δεν είμαι του κρέατος εξάλλου, και τσακιζω τα ψάρια, άλλο όμως το φρέσκο...ετσι;;;Έχω ένα Λαυράκι 2.5 κιλά
Πού το στέλνω...
Αχχχχ αχχχ αχχχΩωωω!!!!!φρέσκο φρέσκο!!!Μ έφτιαξες τώρα!!!
ΠιποκαλημέρεςΚαλημέρες!
Είδες, πρωτοτυπία ;;;!!!Πιποκαλημέρες
Ρε παλιό παιδο αυτή ήταν η έκπληξη που μου λες μερες;;;;χαχαχαχαχα!!!Πωπω,όλα τα ψάχνετε τι είστε εσείς..!!, Και άλλος ένας φιλος από εδώ το είχε βρει αν θυμάμαι ..μόνο εγώ ρε γμτ δεν έχω το τεύχος παρ όλο που με αφορά !ρε κορίτσι σε είχαν βάλει διαφήμιση μέσα, το περιοδικό είναι και στα περίπτερα, άσε πως το βρήκα όμως μην ρωτήσεις...χαζεύω γενικά σε σαιτ ..
Εννοειται αλλα θελω και αυτογραφω ομως.Ρε παλιό παιδο αυτή ήταν η έκπληξη που μου λες μερες;;;;χαχαχαχαχα!!!Πωπω,όλα τα ψάχνετε τι είστε εσείς..!!, Και άλλος ένας φιλος από εδώ το είχε βρει αν θυμάμαι ..μόνο εγώ ρε γμτ δεν έχω το τεύχος παρ όλο που με αφορά !
Φέρτο την άλλη φορά ρε συ που θα βρεθούμε αν θυμηθείς!!!
Χαχαχαχαχα στα γεράματα τι έπαθα, πορνοστάρ χαχαχαχαχαχα!!!Είσαι καθίκακι, που το ξεθαψες!!!Σε παραδέχομαι!Εννοειται αλλα θελω και αυτογραφω ομως.
Μεγαλο το εχεις καταλαβει. Στην αυτοβιογραφια μου θα εχεις ξεχωριστο κεφαλαιο. Η πορνοσταρ και εγω.Χαχαχαχαχα στα γεράματα τι έπαθα, πορνοστάρ χαχαχαχαχαχα!!!Είσαι καθίκακι, που το ξεθαψες!!!Σε παραδέχομαι!
και μαυρες πουτσες χωρανε
αντε και στο σουγκαρ μπειμπΡε παλιό παιδο αυτή ήταν η έκπληξη που μου λες μερες;;;;χαχαχαχαχα!!!Πωπω,όλα τα ψάχνετε τι είστε εσείς..!!, Και άλλος ένας φιλος από εδώ το είχε βρει αν θυμάμαι ..μόνο εγώ ρε γμτ δεν έχω το τεύχος παρ όλο που με αφορά !
Φέρτο την άλλη φορά ρε συ που θα βρεθούμε αν θυμηθείς!!!
Ελληνοβραζιλιανος...φίλος πελάτης...όλα τα παίρνεις χαμπάρι πονηρε απαπαπακαι μαυρες πουτσες χωρανε
τι να κλασουν οι δικες μας
τωρα με το γαριδακι μου δεν ξαναρχομαιΕλληνοβραζιλιανος...φίλος πελάτης...όλα τα παίρνεις χαμπάρι πονηρε απαπαπα
τωρα με το γαριδακι μου δεν ξαναρχομαι
φυσικα εβαλα και κριτικηΕσύ είσαι έρωτας..Θα χορτάσω πουτσες λίγα χρόνια ακόμη και μετά θ αράξω σε σένα..και δεν έχεις γαριδάκι..
Γ@μησες σήμερα;;;
Ανα γίνω διάσημη θα σ αναφέρω στην συνέντευξη...Η ζωή με τον ξουρα.. ένα ατελείωτο γαμησι & γαλακτομπούρεκα χαχαχαχαχα!!!αντε και στο σουγκαρ μπειμπ