Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.402
Μια μικρή τσοντα και δρόμο πάλι,η μέρα με πάει σήμερα μπιπ κυριολεκτικά...
Στο εχω ξαναπει. Αυτες οι φωτογταφιες ειναι οι καλυτερες. Κουκλαρα το κοριτσακι.Να κάτσω να πάρω μια ανάσα....
Υπεροχη..!!! Ομορφια μου εσυ, μουτς καρδια μου..Να κάτσω να πάρω μια ανάσα....
τι συναυλια εχει?Αύριο αγορια πρέπει ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να ξεκουραστώ, συν ότι αυριο το βράδυ έχω να πάω σε συναυλία ...αρα δεν θα κάνω ραντεβού, πλην ελαχίστων ίσως , εξάλλου σήμερα σας είδα ΌΛΟΥΣ όσους με ζητούσατε μέρες και δεν βρίσκατε ραντεβού,έσπασα ρεκόρ συναντήσεων
Αρα, από Παρασκευή επικοινωνήστε πάλι καλύτερα..
ε πες ρε . τι πριβε ειν η συναυλια?Όχι.. ξέρουν οι συναυλιακοι τι εννοώ χαχαχαχα!!
μαλάκια είπα, event σε μαγαζί είναι , ότι να'ναι, τα έχω παίξει από την κούραση σήμερα,συναυλία pet shop boys έχω 30 του μήνα να πάωε πες ρε . τι πριβε ειν η συναυλια?
ε μα. Γιατι γουγλης εβγαζε κατι ασχετα.. Νομιζω Μαλαμας η πιο δυνατηMμαλάκια είπα, event σε μαγαζί είναι , ότι να'ναι, τα έχω παίξει από την κούραση σήμερα
ε μα. Γιατι γουγλης εβγαζε κατι ασχετα.. Νομιζω Μαλαμας η πιο δυνατη
αυτο θελω να φορας οταν βρεθουμε.....να στα δινω στο στομα και να τα αφηνεις να σταζουν πανω στο ωραιοτατο μπουστο σου!!!!καβλαααα!!!!Να κάτσω να πάρω μια ανάσα....
μαλάκια είπα, event σε μαγαζί είναι , ότι να'ναι, τα έχω παίξει από την κούραση σήμερα,συναυλία pet shop boys έχω 30 του μήνα να πάω
30 του μήνα έρχονται!!!!
Αφιερωμενο.
Που; Αγαπημενο συγκροτημα. Suburbia, Its a sin, Domino Dancingm30 του μήνα έρχονται!!!!
Και ερχεται παντα στο νημα με αδεια χέρια,Η Τζο γράφει αυτά που της έρχονται στο μυαλό, συνήθως χωρίς φιλτράρισμα...αρα δεν χρειάζεται ν απαντάς για λογαριασμό μου μωρό, ας απαντώ εγώ σ ότι μ αφορά,όπως φυσικά δεν απαντώ εγώ για λογαριασμό άλλων..
Ρε γμτ όποτε μπαίνεις μέσα πεινάω σ έχω συνδέσει με φαγητό λογο φουρνου χαχααχαχα!
Πλατεία Νερού μωρό!Που; Αγαπημενο συγκροτημα. Suburbia, Its a sin, Domino Dancingm
Θες μπέσα να σου πω...;;;τον Αλπουλα χαχαχαχαχαχα !!!!!Και ερχεται παντα στο νημα με αδεια χέρια,
Εγω οταν μπαινω τι σου θυμιζω;
Εντάξει,κομματάρα....respect!Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could
Little things I should have said and done
I never took the time
… You were always on my mind
You were always on my mind
… Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I am so happy that you're mine
If I made you feel second best
I'm so sorry I was blind
… You were always on my mind
… Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me,
One more chance to keep you satisfied
Satisfied
… Little things that I should have said and done
I never took the time
… Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me,
One more chance to keep you satisfied
… Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could
Maybe I didn't hold you
All those lonely lonely times
I guess I never told you
I am so happy that you're mine
Να κάτσω να πάρω μια ανάσα...
περιμενω απαντηση σε π.μ!!Να κάτσω να πάρω μια ανάσα....
Αφου ειμαι ενας και μοναδικος.Θες μπέσα να σου πω...;;;τον Αλπουλα χαχαχαχαχαχα !!!!!
Ρε μωρό, έχω ζαβλακωθει όλη μέρα γίνεται και χαμός με πμ,θα τα δω τώρα όλα ,πάντα απαντώ εξάλλου!!περιμενω απαντηση σε π.μ!!