kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Τι θελει ;Ρε μωρό, έχω ζαβλακωθει όλη μέρα γίνεται και χαμός με πμ,θα τα δω τώρα όλα ,πάντα απαντώ εξάλλου!!
Τι θελει ;Ρε μωρό, έχω ζαβλακωθει όλη μέρα γίνεται και χαμός με πμ,θα τα δω τώρα όλα ,πάντα απαντώ εξάλλου!!
Ολημεραααα Τζο μουΚαλημέρα....και πάντα με καυλες..!
Καλημερα καυλιαρα μου..!!Καλημέρα....και πάντα με καυλες..!
Γεια σου αγόρι!!!Ολημεραααα Τζο μου
Καλημέρα μωρό!!!Καλημερα καυλιαρα μου..!!
Good morning my sweet girl.Καλημέρα....και πάντα με καυλες..!
Morning baby!!Good morning my sweet girl.
εγω δεν εχω τιποτα αυτο το βρισκει ο καθενας με το κινητο σουδε μπορεις να κανεις τιποτα εδω μεσα κανεις πορνεια
Με απειλείς με μηνύματα τα έχω όλα.. Δεν ξέρω γιατί το κάνεις.. ήδη μίλησα με υπεύθυνους..όσο για ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και κλπ προσωπικά είναι παλιά και οι φωτο που βάζεις είναι με οικογένειας μου μέσα..δε μπορεις να κανεις τιποτα εδω μεσα κανεις πορνεια
ειπες θα στεθλεις στειλε να τελειωνουμε και τι ειπες στους υπυθυνους οτι κανεις πορνεια και εγω εβαλα μια φωτο κανονικη ενω εσυ πορνο βιντεο κλπ?Με απειλείς με μηνύματα τα έχω όλα.. Δεν ξέρω γιατί το κάνεις.. ήδη μίλησα με υπεύθυνους..όσο για ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και κλπ προσωπικά είναι παλιά και οι φωτο που βάζεις είναι με οικογένειας μου μέσα..
Προβολή συνημμένου 846922
Θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις μουνοπανο..ειπες θα στεθλεις στειλε να τελειωνουμε και τι ειπες στους υπυθυνους οτι κανεις πορνεια και εγω εβαλα μια φωτο κανονικη ενω εσυ πορνο βιντεο κλπ?
Δώσε του ξύλοΜε απειλείς με μηνύματα τα έχω όλα.. Δεν ξέρω γιατί το κάνεις.. ήδη μίλησα με υπεύθυνους..όσο για ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και κλπ προσωπικά είναι παλιά και οι φωτο που βάζεις είναι με οικογένειας μου μέσα..
Δεν είναι δικές μου πολλές αρα εκθετεις άτομα που δεν κάνει..
Αποχωρευουντε τα προσωπικά δεδομένα από αλλά σάιτειπες θα στεθλεις στειλε να τελειωνουμε και τι ειπες στους υπυθυνους οτι κανεις πορνεια και εγω εβαλα μια φωτο κανονικη ενω εσυ πορνο βιντεο κλπ?
Με εκβιάζει μέσα με 8,10 πμ να στείλω φωτο διαφορές...προσπάθησα να ψαρωσω να δω τι παίζει αλλά δεν κατάλαβα..όσο για ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ οι φωτο που βάζει εδώ εινσι και από άτομα οικογένειας δεν ήταν δικές μου οποιες έβαλε, και τα πήρα άσχημα..Δώσε του ξύλο
Και βέβαιαΜε εκβιάζει μέσα με 8,10 πμ να στείλω φωτο διαφορές...προσπάθησα να ψαρωσω να δω τι παίζει αλλά δεν κατάλαβα..όσο για ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ οι φωτο που βάζει εδώ εινσι και από άτομα οικογένειας δεν ήταν δικές μου οποιες έβαλε, και τα πήρα άσχημα..
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκάλωμα έχει φάει ο τύπος και για ποιο λόγο το κάνει?? Τι θα κερδίσει πραγματικά ?!?!? Αν είναι δυνατόνΜε εκβιάζει μέσα με 8,10 πμ να στείλω φωτο διαφορές...προσπάθησα να ψαρωσω να δω τι παίζει αλλά δεν κατάλαβα..όσο για ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ οι φωτο που βάζει εδώ εινσι και από άτομα οικογένειας δεν ήταν δικές μου οποιες έβαλε, και τα πήρα άσχημα..
Ειναι φαν μου λέει....και με εκβιάζει να στέλνω διαφορά αλλιώς θα βγάζει προσωπικά στοιχεία..Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκάλωμα έχει φάει ο τύπος και για ποιο λόγο το κάνει?? Τι θα κερδίσει πραγματικά ?!?!? Αν είναι δυνατόν
Για τρελό τον βλέπωΠραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκάλωμα έχει φάει ο τύπος και για ποιο λόγο το κάνει?? Τι θα κερδίσει πραγματικά ?!?!? Αν είναι δυνατόν