Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.634
Θα τα πούμε κοριτσάρα, να είσαι καλά..Χαλάρωσε
Θα τα πούμε κοριτσάρα, να είσαι καλά..Χαλάρωσε
ευτυχωςςςςςςς ... εγω μια και ημουν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας σε χαιρετω ... μην μου γραφεις γιατι ο ταχυδρομος πηρε συνταξηΕντάξει ,ελεος δλδ.. άντε αραξτε , ,έτσι κι αλλιώς έχει χαθεί το νόημα εδώ μέσα καιρό ..με το οτιδήποτε παρεξήγηση ,μανούρα ,καβγάς,ειρωνια..Ετσι δεν γουστάρω και εγώ πλέον, με κούρασε..όλα έχουν όρια τα οποία δεν τηρούνται γενικά, και όχι ειδικά...Δεν ειμαι χαζή, βλέπω ότι δικά μου άτομα που έμπαιναν συνέχεια δεν μπαίνουν πια γιατί βαριούνται τα ίδια και τα ίδια.Ευτυχώς τους έχω πελάτες σταθερούς..αρα δεν έχασα επαφή!
Χαιρετώ προς το παρών .
Εντάξει ,ελεος δλδ.. άντε αραξτε , ,έτσι κι αλλιώς έχει χαθεί το νόημα εδώ μέσα καιρό ..με το οτιδήποτε παρεξήγηση ,μανούρα ,καβγάς,ειρωνια..Ετσι δεν γουστάρω και εγώ πλέον, με κούρασε..όλα έχουν όρια τα οποία δεν τηρούνται γενικά, και όχι ειδικά...Δεν ειμαι χαζή, βλέπω ότι δικά μου άτομα που έμπαιναν συνέχεια δεν μπαίνουν πια γιατί βαριούνται τα ίδια και τα ίδια.Ευτυχώς τους έχω πελάτες σταθερούς..αρα δεν έχασα επαφή!
Χαιρετώ προς το παρών .
Δεν ξερεις ποιο απο τα 2 να γλυψεις πρωτο. Πανεμορφα και τα 2.Λοιπόν, 12 και μετά διαθέσιμη..απο τα μηνύματα προτιμώ τηλ γι άμεση επαφή!
τωρα εγω φταιω που σκεφτομαι αναρμοστα πραγματα?
Εσύ τα κάνεις συχνά μαζι μου τα ανάρμοστα ...τωρα εγω φταιω που σκεφτομαι αναρμοστα πραγματα?
για αυτο το εγραψα γιατι δεν σε χορταινωΕσύ τα κάνεις συχνά μαζι μου τα ανάρμοστα ...
Δεν την χορταινεις την Jo. Το καλυτερο κοριτσι.για αυτο το εγραψα γιατι δεν σε χορταινω
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μωρό.. τέλειος δεν είναι κανείς φυσικά..Δεν την χορταινεις την Jo. Το καλυτερο κοριτσι.
Να μιλάς για σένα, εμείς είμαστε τέλοιοιΕυχαριστώ για τα καλά σου λόγια μωρό.. τέλειος δεν είναι κανείς φυσικά..
...αγγίζετε την τελειότητα...!!!Να μιλάς για σένα, εμείς είμαστε τέλοιοι
Την έχουμε ξεπεράσει, απλά είμαστε μετριόφρονες...αγγίζετε την τελειότητα...!!!
Κουρέλια είμαστε κι εμείςΘα σας καληνυχτίσω εδώ boys μου, είχα ζόρικη μέρα..ελπίζω αύριο να είναι καλύτερη ..
Δειξε κατι καλο για καληνυχταΘα σας καληνυχτίσω εδώ boys μου, είχα ζόρικη μέρα..ελπίζω αύριο να είναι καλύτερη ..
Έχω βάλει υλικό σήμερα...τσέκαρε αγόρι!Δειξε κατι καλο για καληνυχτα
Έχουμε και τις παραγγελίεςΈχω βάλει υλικό σήμερα...τσέκαρε αγόρι!
Καλημερα ομορφουλα. Τι ωραιο θεαμα. Πρεπει το συντομοτερο να το απολαυσω απο κοντα παλι.Την Καλημέρα μου...Με καυλες πάντα...