TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Είσαι από τα καλά παιδιά εδώ μέσα ,ποτέ δεν προσβάλλεις η οτιδήποτε, ήξερα ότι ήταν παρεξήγηση, η παλιό ΔΕΗ σε έχει τρελάνει μωρό μου ..πάρε τον baker και ελάτε να κάνουμε ένα τρίο να τα βρούμε ..Και εγώ ώρα που γύρισα σπίτι κάθησα να τα κοιτάξω με προσοχή τα ποστ και τα σχόλια ...και πάλι συγνώμη μύστη .... συνήθως εάν δεν Χέις δεί πως γράφω δεν την λέω στον άλλον γιατί ούτε τον ξέρω ούτε ξέρω τι ζόρια έχει ο καθένας ....μόνο σε κάτι κλώνους τι λέμε ....έχεις απόλυτο δίκιο ....και καλά έκανες και το συνεχισες γιατί το είχα α
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πωπωπω ρόμπα έγινα ....
ετσι αυτοι θα τρωγωνται μεταξυ τους και εσυ θα τρως της τουςΕίσαι από τα καλά παιδιά εδώ μέσα ,ποτέ δεν προσβάλλεις η οτιδήποτε, ήξερα ότι ήταν παρεξήγηση, η παλιό ΔΕΗ σε έχει τρελάνει μωρό μου ..πάρε τον baker και ελάτε να κάνουμε ένα τρίο να τα βρούμε ..
Καυλα μου μεγάλη καλησπέραΓια τ αγόρια που μου λένε ότι γουστάρουν βιντεάκια μου...Δεν σας ξεχνώ...
Γεια σου αγόρι...καιρό έχω να σε δω μέσα..όλα καλά;;Καυλα μου μεγάλη καλησπέρα
αν ηταν καλα σε εσενα θα μιλαγεΓεια σου αγόρι...καιρό έχω να σε δω μέσα..όλα καλά;;
Τώρα ναι... Αλλά η καυλα μου για εσένα δεν σταματαΓεια σου αγόρι...καιρό έχω να σε δω μέσα..όλα καλά;;
Ξεκάθαρα στην Τζο θα μιλάω ψηλεαν ηταν καλα σε εσενα θα μιλαγε
Σταματά ρε απαπαπα !!!Έχω σουξέ στα τεκνααν ηταν καλα σε εσενα θα μιλαγε
γνωστο το ψηλεΤώρα ναι... Αλλά η καυλα μου για εσένα δεν σταματα
Ξεκάθαρα στην Τζο θα μιλάω ψηλε
τεκνατζού, ε τεκνατζού!!! Τζου τζου τζου τζου τζου τζου!!!Σταματά ρε απαπαπα !!!Έχω σουξέ στα τεκνα
Δεν καταλαβαίνω το υφακι και ουτε θα δώσω άλλο βάση.. Εγώ για την Τζο μπαίνω εδώ μεσαγνωστο το ψηλε
Μπράβο και να τα λες να ζηλεύουν μερικοί μερικοί, ...που μ έλεγαν θεία κλπ..ομορφούλη μου εσύ...Τώρα ναι... Αλλά η καυλα μου για εσένα δεν σταματα
Ξεκάθαρα στην Τζο θα μιλάω ψηλε
Ας λένε ότι θέλουν μωρό μου.. Όλοι εδώ μέσα για χάρη σου τον παίζουν ότι και να λένεΜπράβο και να τα λες να ζηλεύουν μερικοί μερικοί, ...που μ έλεγαν θεία κλπ..
Εεε δεν είπαμε κάτι διαφορετικόΑς λένε ότι θέλουν μωρό μου.. Όλοι εδώ μέσα για χάρη σου τον παίζουν ότι και να λένε
ουτε εγω το δικο σου... μπες και κανε οτι θεςΔεν καταλαβαίνω το υφακι και ουτε θα δώσω άλλο βάση.. Εγώ για την Τζο μπαίνω εδώ μεσα
ποιος ειπε για εχθρους ??? οκ καλη συνεχειαΟ @Mentria μπαίνει καιρο για μένα και είναι άκρως σοβαρός, ρε σεις μην βλέπετε παντού εχθρούς ετσι;; ευκαιρία για καβγά.. βαρέθηκα όντος να υπάρχουν μ@λακιες συνέχεια πάρα ότι αφορά εμένα εδώ μέσα.
Ωραίος ο χαβαλές καβγάδες κόντρες αλλά κάπου να υπαρχω κι εγώ
Από την μεριά μου το ξέρεις ότι δεν δίνω αξία.. Καλη συνεχεια στα παιδια .. Και εσένα Τζο μου..Ο @Mentria βασικα μπαίνει καιρο για μένα και είναι άκρως σοβαρός(το γνωρίζω) ρε σεις μην βλέπετε παντού εχθρούς ετσι;; ευκαιρία για καβγά.. βαρέθηκα όντος να υπάρχουν μ@λακιες συνέχεια πάρα ότι αφορά εμένα εδώ μέσα.
Ωραίος ο χαβαλές καβγάδες κόντρες αλλά κάπου να υπαρχω κι εγώ
ΧαλάρωσεΕντάξει ,ελεος δλδ.. άντε αραξτε , ,έτσι κι αλλιώς έχει χαθεί το νόημα εδώ μέσα καιρό ..με το οτιδήποτε παρεξήγηση ,μανούρα ,καβγάς,ειρωνια..Ετσι δεν γουστάρω και εγώ πλέον, με κούρασε..όλα έχουν όρια τα οποία δεν τηρούνται γενικά, και όχι ειδικά...Δεν ειμαι χαζή, βλέπω ότι δικά μου άτομα που έμπαιναν συνέχεια δεν μπαίνουν πια γιατί βαριούνται τα ίδια και τα ίδια.Ευτυχώς τους έχω πελάτες σταθερούς..αρα δεν έχασα επαφή!
Χαιρετώ προς το παρών .