Panosp12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2021
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα κούκλα. Ευχαριστούμε για το πρωινόΤην Καλημέρα μου...Με καυλες πάντα...
Καλημέρα κούκλα. Ευχαριστούμε για το πρωινόΤην Καλημέρα μου...Με καυλες πάντα...
Ανυπομονώ...!!Καλημερα ομορφουλα. Τι ωραιο θεαμα. Πρεπει το συντομοτερο να το απολαυσω απο κοντα παλι.
Χορταστικό πρωινό...!Καλημέρα κούκλα. Ευχαριστούμε για το πρωινό
Καλημέρα κυρία ΤζοΤην Καλημέρα μου...Με καυλες πάντα...
Καλημέρα αγόρι!!Καλημερα joanna!!!
Καλημέρα κυρία Τζο
καλημεραααα χειλακια ομορφαΤην Καλημέρα μου...Με καυλες πάντα...
Υπεροχο να τα βλεπεις, υπεροχο και να τα απολαμβανεις τα ομορφα χειλακια σου ομορφια μου..!!Την Καλημέρα μου...Με καυλες πάντα...
ξέρεις εσύ....!Υπεροχο να τα βλεπεις, υπεροχο και να τα απολαμβανεις τα ομορφα χειλακια σου ομορφια μου..!!
Έτσι πάντα έτοιμη!Την Καλημέρα μου...Με καυλες πάντα...
Αντε να ρθει κ η σειρα μας......just!
Με χαρά ,όλους όσους δεν έχω δει ακόμα να σας δεχθώ αγόρι..!Αντε να ρθει κ η σειρα μας...
Και εμας που μας εχεις δει δεν θες να μας ξαναδεις;Με χαρά ,όλους όσους δεν έχω δει ακόμα να σας δεχθώ αγόρι..!
Σημερινή συνάντηση πάλι με την φίλη κατ αρχήν και μετά σαν πελάτης με την Τζό την είδα αρκετά καυλωμένη και ανανεωμένη. Εφερα και τον λούτσο από το ψαράδικο να τον μαγειρέψει το μεσημεράκι . Καλή όρεξη και καλή συνέχεια Τζό και με αχαλίνωτο σεξΤην Καλημέρα μου...Με καυλες πάντα...
Εννοείται Γιάννη μου!!Και εμας που μας εχεις δει δεν θες να μας ξαναδεις;
Έχω δηλώσει ότι θέλω να κάνω ραντεβού όταν έχω κάβλες, έτσι κι αλλιώς καθημερινά έχω,αρα κομπλέ !Σημερινή συνάντηση πάλι με την φίλη κατ αρχήν και μετά σαν πελάτης με την Τζό την είδα αρκετά καυλωμένη και ανανεωμένη. Εφερα και τον λούτσο από το ψαράδικο να τον μαγειρέψει το μεσημεράκι . Καλή όρεξη και καλή συνέχεια Τζό και με αχαλίνωτο σεξ
Τι ωραιο ζευγαρι ειναι αυτα κουκλα......!